Brazil fest Brno

Slavnost brazilské kultury a vášnivého tance.

 

Brazil fest Brno 2024 datum

Letošní Brazil fest Brno už má termín, přičemž každý den bude plný různorodých akcí a programů.

Termín pro letošní rok:

1. – 4. 8. 2024

 

Každý rok se město Brno v České republice promění v pravý ráj brazilské kultury, hudby a tance. Brazil fest, jedinečný festival, který slaví životnost, energii a barevnost Brazílie, je událostí, na kterou se místní i návštěvníci těší. Tato slavnost je pořádána s cílem přiblížit lidem zážitky, zvuky a chuťové dobrodružství této exotické země.

Brazil fest Brno je organizován skupinou nadšenců a milovníků brazilské kultury, kteří se spojili s cílem představit lidem širokou škálu brazilského umění, hudby, tance, gastronomie a tradic. Festival se koná v různých lokalitách Brna, které jsou proměněny v pravé brazilské oázy.

Během Brazilského festivalu si návštěvníci mohou vychutnat nezapomenutelné taneční vystoupení profesionálních brazilských tanečníků a tanečnic, kteří předvádějí různé styly, jako je samba, forró, capoeira a mnoho dalších. Hudba je srdcem festivalu a diváci se mohou těšit na živá vystoupení brazilských hudebních skupin, které hravě propojují tradiční i moderní zvuky.

 

Brazil fest program 2024

Mega koncert v SONU a několik lokalit v centru Brna s nadupaným programem, který si užije úplně každý!

Brazil fest také nabízí bohatý program pro všechny věkové kategorie. Děti se mohou účastnit dílniček, kde se naučí základy brazilského tance nebo si vyzkouší tradiční hudební nástroje. Pro milovníky gastronomie je připravena nabídka brazilských specialit, jako je feijoada (tradiční brazilský guláš), acarajé (smazané kuličky z fazolového těsta) a caipirinha (osvěžující koktejl na bázi cachacy).

 

HLAVNÍ HVĚZDY PROGRAMU:

2.8.

SONO CLUB

Joao Bosco quartet

Marina Sena

 

3.8.

ZELNÝ TRH

Luisa de os Alquimistas

Familia Padua

Plantada

 

Bubenické a taneční show

Capoeira

Karneval

Samba a další

 

Brazil fest 2024

 

 

Návštěvníci se mohou těšit na autentické projevy brazilské kultury a atmosféru plnou radosti, tance a smíchu.

 

Brazil fest Brno je skvělou příležitostí pro lidi, kteří chtějí poznat více o brazilské kultuře, hudbě a tanci. Je to také ideální pro ochutnání brazilských pokrmů a nápojů 😉

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.