Scorpions Brno 2023

Scorpions Brno 2022

Patříte mezi fanoušky Rocku? Pak určitě dobře znáte kapelu Scorpions. Jejich legendární balady se dodnes dotýkají srdcí všech, kteří dokáží ocenit dobrou hudbu. Písně jako Still loving you, Send me an Angel, nebo Rock you like a hurricane patří mezi jejich nejznámější písně. Scorpions jsou původem německá heavymetalová a hardrocková  kapela, která vznikla roku 1965. To z nich dělá jednu z nejdéle hrajících skupin vůbec. Kapelu si můžete nyní vychutnat naživo v jejich pokračujícím Rock Believer Tour. Po letošním úspěchu v Praze a dalších městech, přidali Scorpions další termíny v Berlíně, Curychu nebo Kodani a také….

V červnu 2023 konečně znovu zamíří Scorpions také do Brna!

 

Termín koncertu Scorpions:

Datum: 7. června 2023
Kde: Winning Group Arena, Křídlovická 911/34, Brno

 

Na co se můžete těšit:

Zpěv: Klaus Meine, Kytara: Matthias Jabs, kytara: Rudolf Schenker, Bicí: Mikkey Dee, basová kytara: Pawel Maciwoda

 

Scorpions Brno vstupenky

Lístky jsou už nyní v předprodeji od 1490 Kč v sítích ticketportal a u dalších kvalitních prodejců. Pozor na podvodníky, jako je například web Viagogo, který přeprodává některé lístky víckrát a za vyšší ceny. Momentálně stejná vstupenka do základní části stadionu stojí zde přes 2200 Kč. Jednak, tak zaplatíte za lístek mnohem víc, pokud nebudete však na místě se vstupenkou jako první, koncert vůbec neuvidíte, protože na vaši vstupenku již pod stejným číslem půjde na koncert někdo jiný.

Přesto, že naše redakce již na tento podvodný web upozorňovala i společnost Google pomocí speciálního formuláře, vůbec nic se nestalo a podvodný web Viagogo stále dál nabízí lístky na koncerty a dokonce inzeruje v reklamách a tak bude pravděpodobně první stránkou, kterou při hledání lístků na Scorpions Brno 2023 narazíte.

Nenechte se nachytat a nakupujte vstupenky na koncert výhradně od ověřených prodejců!

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.