HaDivadlo oslaví deset let v pasáži ALFA

  • 10. ledna 2004 zakotvil soubor HaDivadla (do té doby působící v prostorách Kabinetu múz na Sukově ulici) v nově zrekonstruovaném prostoru bývalého kina v pasáži ALFA na Poštovské. 10. ledna 2014 oslaví HaDivadlo deset let v souhvězdí ALFA!

    Rok 2014 je pro HaDivadlo rokem oslav. 10. ledna 2014 tomu bude přesně 10 let, co se soubor tohoto divadla přestěhoval do zrekonstruovaných prostor v pasáži ALFA a započal zde pokračování své umělecké činnosti. Na podzim 2014 pak HaDivadlo vstoupí do své již 40. sezony, tedy opět důvod k oslavě, rekapitulaci, připomenutí všeho pozoruhodného, co se za oněch 40 let podařilo uskutečnit.

    K desátému výročí HaDivadla v ALFA pasáži je připravena oslava hned dvojí. Tou první je výstava fotografií, která bude k vidění během ledna přímo v prostorách ALFA pasáže a nabídne kolemjdoucím esenci toho nejlepšího a nejzajímavějšího, co se za těch uplynulých deset let v HaDivadle odehrálo. Deset let, deset divadelních sezon, šedesát divadelních premiér a další akce, legendárních Café jakožto setkání s legendami, HaDivadlo v Proměnách dvacátého století. Ale také HaDivadlo autorských kabaretů, kluzkých ploch politické satiry, HaDivadlo masek, happeningů, koncertů kapely HaMBA a občanských aktivit přesahujících rámec běžného divadelního provozu. Výstava fotografií HaDivadlo – 10 let v pasáži ALFA bude mít vernisáž 10. 1. 2014.

    Druhou formou oslavy desátého výročí HaDivadla v ALFA pasáži je pak premiéra inscenace Maryša v režii Lukáše Brutovského, která se odehraje 10. a 11. 1. 2014.

    Alexandra Adamcová

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.