Warning: sprintf(): Too few arguments in /www/doc/www.informacezbrna.cz/www/wp-content/themes/covernews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

BMUE – ohňostrojné Prelude

V pátek 25. května 2012 ve 22:30 hodin zahájí tradiční přehlídka ohňostrojů Ignis Brunensis v rámci festivalu zábavy Brno – město uprostřed Evropy úvodním ohňostrojným představením odpáleným v lokalitě Kraví hory.

Ve večerních hodinách před zahájením ohňostroje budou v exponovaných úsecích řazeny posilové spoje na linkách 4 a 26. Doporučujeme přepravu do blízkosti konání ohňostrojného představení s dostatečným předstihem!

V době od 22:00 do 22:50 hodin může dojít z důvodu neprůjezdnosti části ulice Údolní k přerušení tramvajové dopravy v úseku Komenského náměstí – Náměstí Míru. Situace bude řešena operativně podle aktuálních provozních možností.

Veškerou dopravu a pohyb osob v dotčené lokalitě Masarykovy čtvrti a okolí bude před ohňostrojem, v jeho průběhu i po ukončení regulovat Policie ČR a Městská policie Brno (přilehlá oblast bude zcela uzavřena pro individuální dopravu).

Po skončení ohňostroje bude posílena noční doprava v centru města prodlouženým provozem vybraných linek tramvají, trolejbusů a posilových autobusů nočních linek přibližně do půlnoci.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.