Brněnský majáles 2012

V pátek 11. května 2012 se ve sportovním areálu Hněvkovského (v Komárově vedle baseballového hřiště AVG Draci Brno) uskuteční kulturně-společenská akce Brněnský Majáles 2012. V návaznosti na dohodu s pořadatelem této akce bude v odpoledních hodinách dle aktuální potřeby posilována doprava na pravidelných tramvajových linkách z centra města do Komárova.

  • Pro cestu na akci i zpět po ukončení akce doporučujeme využívat tramvajové linky 9 a 12 na konečnou/z konečné Komárov. Provoz tramvajové linky 12 bude ve směru z Komárova přes hl. nádraží do Králova Pole na Technologický park prodloužen až do 01:30 hod. v noci.
  • Vzhledem ke změnám v obězích vozidel v odpoledních a večerních hodinách nebude možné na linkách 9 a 12 dodržet časy garantovaných odjezdů nízkopodlažních vozidel dle běžného jízdního řádu.

  • Rovněž na páteřních tramvajových linkách 1 a 8 v obou směrech bude zajištěn prodloužený provoz do 01:00 hod. mimořádnými posilovými spoji vždy 5 minut před pravidelnými rozjezdy nočních autobusových linek z uzlu Hlavní nádraží (od 22:55 do 0:55 hod. po 30 minutách).
  • Od 22:30 hodin do 01:30 hodin nebudou autobusy linek 40, 67, 95 a AVION obsluhovány zastávky Hněvkovského a Sazenice ve směru do centra.
  • Podle aktuální situace budou řazeny posilové spoje na vybrané noční autobusové linky při rozjezdech z uzlu Hlavní nádraží.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.