GRAND PRIX – doprava na Masarykův okruh

Ve dnech 24. – 26. srpna 2012 bude doprava návštěvníků MS silničních motocyklů v areálu Masarykova okruhu zajišťována příležitostnou autobusovou linkou 400 v trase Mendlovo náměstí – Svážná – Bosonohy, Pražská – Troubsko, Veselka – Popůvky, Vintrovna – Kývalka, spojovací – Automotodrom, smyčka Start. Linka bude v provozu vždy od 6.30 do 21.00 hodin (v neděli pouze do 18.30 hodin). Maximální interval na lince je 30 minut, v době přepravní špičky však bude zkrácen na 2-5 minut. Přeprava cestujících na lince 400 je bezplatná.

Na lince 400 budou v jízdním řádu garantovány také odjezdy zajišťované nízkopodlažními vozidly.

Pro návoz návštěvníků z kempu Žebětín k závodišti bude v provozu zvláštní linka autobusů s označením X, která pojede od 7 do 13 hodin po jednosměrné trase Žebětín, parkoviště – Žebětín, nad parkovištěm – Žebětín, kemp – Tribuna D – Automotodrom, tribuny A, B – Hájenka Na Šípu – Automotodrom, Start. Pro odvoz návštěvníků při skončení závodu pojede linka X v době od 14 do 18:30 hodin jednosměrně pouze od zastávky Automotodrom, Start expres do zastávky Žebětín, Křivánkovo náměstí. Linka X přepraví cestující rovněž zdarma.

V případě nepříznivých klimatických podmínek nebo po vyčerpání parkovacích kapacit v oblasti Automotodromu a na přírodních parkovištích v oblasti Žebětína může být operativně zřízeno parkoviště osobních vozidel na Staré dálnici u křižovatky s ulicí Kohoutovickou. V dané situaci bude operativně zavedena mimořádná linka příležitostné dopravy s označením P v trase Parkoviště Stará dálnice – Troubsko, Veselka – Popůvky, Vintrovna – Kývalka, spojovací – Automotodrom, Start.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.