Jednosměrný odklon linky 1 ulicí Veveří

Z důvodu pokračování prací při výstavbě mimoúrovňové křižovatky Hlinky – Bauerova je v sobotu 12. listopadu 2005 linka 1 ve směru z Bystrce do centra v úseku mezi zastávkami Vozovna Komín – Nové sady odkloněna ulicemi Veveří a Husovou.

V úseku Svratecká – Pisárky – Hlavní nádraží je zavedena náhradní autobusová linka x1. Zastávka Stránského je po dobu výluky v daném směru bez obsluhy.
Ve směru do Bystrce je linka 1 vedena po své trase přes Pisárky.Výluka tramvají v Bystrci

Z důvodu výměny kolejí jsou v neděli 13. listopadu 2005 od 07:00 hod. do ukončení prací (asi v 17 hodin) linky 1 a 3 ukončeny ve smyčce Bystrc, Rakovecká.

V úseku Rakovecká – Ečerova je zavedena náhradní autobusová linka x1 a platí zastávky pro náhradní dopravu.

Uzavírka ulice Tuřanka

Z důvodu oprav vozovky je od soboty 12. listopadu od 6:30 hod. do ukončení prací v neděli 13. listopadu 2005 večer uzavřena ulice Tuřanka mezi ústím ulic Drážní a Průmyslová.
Spoje linky 75 vedené do smyčky Slatina, závod jsou po dobu uzavírky odkloněny od zastávky Řípská k zastávce Slatina, nádraží.

Linka 76 je v úseku mezi zastávkami Vlárská a Řípská vedena obousměrně přímo ulicí Řípskou, čímž vynechá zastávky Švédské valy a Slatina, závod. Na odklonové trase zastaví linka 76 na zastávce Brněnky.
Linka 78 jede obousměrně odklonem ulicemi Průmyslovou – Švédské valy – Řípskou. Na objížďkové trase linka 78 zastaví navíc na zastávkách Švédské valy a Brněnky.

Zastávka Slatina, závod je pro linku 78 přeložena ke křižovatce ulic Tuřanka – Průmyslová, zastávka Řípská je pro linky 76 a 78 přeložena ke stejnojmenné zastávce linky 31. Zastávka Slatina, závod – smyčka je po dobu odklonů bez obsluhy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.