Výluka tramvají na ulici Nádražní

Z důvodu výměny kolejové výhybky na ulici Nádražní v neděli 29. května 2011 od 7:05 do ukončení prací (předpoklad do 17 hodin) budou přijata následující přechodná dopravní opatření:

  • Linka 1 pojede po dobu výluky v úseku Moravské náměstí – Hlavní nádraží ve směru do Bystrce odklonem přes náměstí Svobody a ulicí Masarykovou, čímž vynechá zastávku Malinovského náměstí. V opačném směru do Řečkovic pojede linka 1 po své trase přes Malinovského náměstí bez omezení.
  • Linka 2 pojede v úseku Malinovského náměstí – Hlavní nádraží ve směru k Ústřednímu hřbitovu a do Modřic odklonem Rooseveltovou – přes náměstí Svobody a ulicí Masarykovou. V opačném směru na Starou osadu pojede linka 2 po své trase ulicí Benešovou.
  • Linka 10 pojede ve směru od Stránské skály jen po zastávku Nové sady na kolej č.3, kde ukončí jízdu. V opačném směru je výchozí zastávka na koleji č. 2 beze změny.
  • Linky 12 a 13 pojedou ve směru od hlavního nádraží na Českou odklonem ulicí Masarykovou – přes náměstí Svobody, čímž vynechají zastávky Nové sady a Šilingrovo náměstí. V opačném směru z České k hlavnímu nádraží pojedou linky 12 a 13 po své trase ulicí Husovou bez omezení.
  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.