Čtrnáctý ročník festivalu Jazz Brno je opět tady!

  • Průběžný mezinárodní hudební festival Jazz Brno je s podzimem zpět a stejně jako vždy se rozmáchne v čase: od 20. září do 7. prosince 2011 nás čeká celkem 15 jazzových večerů (převážně úterky, ale i středy a čtvrtky) v klubu Stará Pekárna.

    Program a krátké profily všech vytupujících naleznete v příloze tohoto článku.

    Absolvování celé této rozsáhlé koncertní řady, z praktických důvodů však rozdělené do dvou samostatných “permanentkových sérií“ (JAZZ a FUSION), nám tak snad může alespoň částečně nahradit neexistenci stálého jazzového klubu v moravské metropoli…

    Čtrnáctý ročník Jazz Brno jsme pojali jako vždy kosmopolitně – tři večery budou patřit zahraničním sestavám. Představíme francouzské, britské, švýcarské, slovenské, norské a jihoafrické umělce (právě zpěvačka Melanie Scholtz z Kapského Města bude největší hvězdou pekárenského jazzového podzimu!). Větší prostor v programu dostanou tentokráte české fusion & groove & funky partičky, prostě progresivní a chytlavé odnože jazzu, jež baví mladé publikum…

    Na sedm koncertů si můžete zakoupit vždy permanentní vstupenku (buď jazzovou, nebo fusion) za 490 Kč v obvyklých předprodejích, takže vás každý večer přijde na pouhých 70 korun. Které koncerty spadají pod jakou permanentku je vyznačeno jak u jednotlivých profilů souborů, tak v celkovém programu festivalu na předposlední straně této tiskoviny. A POZOR! Na prvním koncertu série Jazz Brno 2011 (út 20. 9. 2011, Tres Quatros Quintet) budou od 19.30 hodin obě tyto permanentky u vchodu a poté na baru k dispozici za akční cenu 340 Kč !!!

    Vstupné na jednotlivé koncerty Jazz Brno 2011 se bude pohybovat v rozmezí 90-140 Kč (předprodeje) a 130-190 Kč (na místě). Využijte prosím tedy možnosti zakoupení vstupenek ve třech předprodejních místech (Indies + TIC Brno v centru Brna + bar Staré Pekárny), kde budou vždy výrazně (o 40-50 Kč) levnější než večer na místě. Je možné využít i mailové objednávky vstupenek na adrese sveda.art@seznam.cz Úprava sálu (sezení, kombinovaná úprava či stání) bude přizpůsobena jak charakteru hudby, tak očekávanému zájmu publika. Změna programu i sestav je (bohužel tak jako vždy) vyhrazena.

    Těšíme se na Vás

    Jiří Švéda (agentura Art) & klub Stará Pekárna

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.