Léto končí v Letovicích!

Letos již devátým rokem odstartuje v druhé půli srpna v areálu letovického koupaliště týdenní kulturně-společenská akce Festival 3+1.Od pondělí 18. 8. jsou pro diváky v letním kině na koupališti připraveny projekce filmů: Gympl, Václav, Nejkrásnější hádanka a Vratné lahve. V kulturním domě bude instalována po celý festivalový týden Výstava fotografií mladých umělců z cest po Ukrajině. Středa 20. 8. se ponese ve znamení zahájení řady zajímavých workshopů. Letní škola trialog letos mimo jiné představí mezinárodní projekt prevence šikany a násilí mezi dětmi Silní bez násilí. IV. Letní bubenická škola bude opět pod taktovkou perkusionisty Miloše Vacíka. Připraven bude i Výtvarný workshop. Na své si přijdou také milovníci Pétanque a Minigolfu. Pátek bude věnován divadelnímu projektu Kašpárek v rohlíku.

Sobotní dopoledne (23. 8. od 9.00) na letovickém koupališti bude zahájeno jako již tradičně veřejnou prezentací neziskovek. Senegalský tanečník Kaolack povede Workshop afrického tance. Od 13.00 začne hudební program festivalu. Vystoupí BUTY, TLESKAČ, TY SYČÁCI, ZVA 12-28 BAND, DOUBLE BUBBLE, ŽOFIE KABELKOVÁ, HOTTENTOT, ANIMAL FARM a další. Na závěr se diváci mohou těšit na afro-drum-jam dj BURAMY s KAOLACKEM, DAUDETEM a jejich hosty (Senegal, Pobřeží slonoviny, Gambie, Guinea, Kanada). Moderuje Aleš Juchelka.

Festival 3+1 je pořádán institutem TRIALOG ve spolupráci s městem Letovice, Fan-Clubem „BOP Křetínka“ a dalšími organizacemi. Nad projektem nese záštitu hejtman Jihomoravského kraje, Ing. Stanislav Juránek. Více informací na www.triplusjedna.cz.

FESTIVAL 3+1 v Letovicích
9. ročník
18. – 23. 8. 2008
Léto končí v Letovicích!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.