Hledá se nejstarší Transit

Hledá se nejstarší Transit v České republice. Tuto zprávu přinesla ve čtvrtek ČTK. Čtyřicáté narozeniny
Ford Transit připadají na měsíc září. Kdo má tedy ve stodole něco podobného jako členové klubu Fordever,
vzhůru do soutěže. První cena je 1000 l. paliva, druhá 500 l. paliva, třetí díly či servis v hodnotě 15 000,- Kč.
Pozn. redakce: Vypadá to že máme s firmou Ford podobný archiv, takže začínáme vybírat z jiného soudku.
V nejbližší době též přineseme aktuální fotografie a tipy kdo by se tak zhruba mohl ve vypsané soutěži umístit.

7 thoughts on “Hledá se nejstarší Transit

  1. Je to až k neuvěření,ale v noci se mi zdálo,že jsem si pořídil Transita MK1 v provedeni autojeřáb! Byla to podobná drsnárna jako je tohle,když jsem to ted videl,tak sem nevěřil,to snad byla intuice….

  2. Tranzit MK 1 od září 1965. Tyto na obrázku jsouí novější. V podstatě stylovka je pouze MK 1, pokud teda nemáš zrovna jeřáb..

  3. FORD HLEDÁ NEJSTARŠÍ TRANSIT V ČESKÉ REPUBLICE!

    Ford Transit slaví letos své čtyřicáté narozeniny. Vzhledem k všeobecně známé robustnosti a spolehlivosti tohoto užitkového vozu je dobře možné, že i v ČR jezdí ještě nejeden Transit z prvních let výroby. Proto se společnost FORD MOTOR COMPANY, s. r. o., tedy rozhodla vyhlásit pátrání po nejstarším pojízdném Transitu v České republice.

    Soutěž je určena všem majitelům Transitů starších ročníků, ať už svého Forda hýčkají a opečovávají jako člena rodiny, či stále denně používají třeba v podnikání. Ti všichni se mohou přihlásit do pátrací soutěže „Hledáme nejstarší Ford Transit v ČR“.

    A co za to? Ceny pro první tři nejstarší vozy jsou opravdu lákavé! Majitel nejstaršího přihlášeného Transitu obdrží od Fordu 1000 litrů pohonných hmot dle vlastního výběru, druhý nejstarší pak bude oceněn 500 litry a třetí v pořadí nejstarší šek na servisní práce, náhradní díly či příslušenství Ford Servis v hodnotě 15 000,- Kč! Každý přihlášený, který splní základní podmínky této pátrací soutěže, navíc obdrží od Fordu malý upomínkový dárek.

    I pravidla soutěže jsou velice jednoduchá. Všem účastníkům soutěže musí být více než 18 let a musí být vlastníky přihlašovaného Transitu. Přihlášený Ford Transit musí mít rovněž platnou STK a splňovat podmínky pro provoz na veřejných komunikacích.

    A jak se lze do soutěže přihlásit? Stačí poslat SMS zprávu ve tvaru FT mezera VIN (11-17 znaků) mezera JMÉNO mezera PŘÍJMENÍ mezera ADRESA na telefonní číslo 9000615. Cena jedné SMS je 15,- Kč. Do soutěže o nejstarší Ford Transit se lze, po vyplnění nezbytných údajů, přihlásit také zcela bezplatně pomocí registračního formuláře ZDE.

    Soutěž začíná 5. října a bude ukončena 5. prosince 2005. Slavnostní předání cen majitelům tří nejstarších transitů pak proběhne v Praze do konce roku 2005.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.