Kam na zelené pivo v Brně 2024

Zelené pivo Brno

Velikonoce se blíží a s ním také zelený čtvrtek ke kterému již tradičně patří vedle zeleného jídla také zelené pivo. Některé restaurace nabízejí zelený speciál také na svatého Patrika, pokud jste ho ale 18.3. nestihli, můžete to dohnat na zelený čtvrtek.

Letos již 18. rokem vaří v Brně zelené pivo pivovar značky Starobrno. Ochutnat zelené pivo můžete nejen v pivovaru Starobrno a hospodách, které jej nabízejí, ale také ve spoustě dalších restaurací po celém Brně. Vybrat si můžete velikonoční pivní speciáln také od Bernarda, Moravia a řady dalších pivovarů.

Naše redakce pro vás vybrala ty nejlepší hospody a restaurace kam na zelené pivo v Brně, kde si letos nejlépe vychutnat zelený velikonoční speciál.

 

U Dřeváka Beer and Grill

Dřevařská 22, Brno, Czech Republic

Za naši redakci je rozhodně nejlepší vobou Beer&Grill U Dřeváka. V této restauraci najdete na zelený čtvrtek velký výběr různých zelených piv a některá čepují už od středy. Můžete tak ochutnat různé speciály. Najdete zde také výborné burgery, wrapy, sandviče nebo třeba speciální zelený burger, který můžete ochutnat pouze na zelený čtvrtek!

V provozu je i zahrádka, ale rozhodně doporučujeme rezervaci.

 

Pivovar Starobrno

Adresa Mendlovo náměstí 20, Brno

Není nadto si dát tankové zelené pivo přímo u zdroje v pivovaru který tu je již od roku 1872. V pivovaru si můžete dopřát také ochutnávku piv a zúčastnit se prohlídky pivovaru s výkladem.

 

Our Story Líšeň

Masarova 2407/7, 628 00, Brno – Líšeň

Pokud hledáte, kam na zelené pivo v Líšni, pak rozhodně doporučujeme restauraci Our Story. V příjemném a vyladěném interiéru si zelené pivo můžete vychotnat spolu s jejich výtečnou pizzou, nebo proslulými žebírky. Jistě si pochutnáte!

 

Zahrada U sosny

Břehová, 614 00 Brno

Chcete si u zeleného piva posedět pěkně na zahrádce a poslechnout si k tomu nějakou tu hudbu? V Zahradě u sosny vám k pivku zahraje písně Boba Dylana a dalších známých interpretů zahraje Stanly Voda. Těšit se můžete také na burger, žebírka, langoš nebo fish and chips.

 

Šelepka

Šelepova 1, Královo Pole

 

U Zlatého meče

Mečová 360/3, Brno

 

Výtopna

Hlinky 972/34, Brno

 

U zlaté konve

Údolní 399/34, Brno

 

U Hovězího pupku

Vídeňská 546/55, Brno

 

Na Tahu

Bašty 413/2, Brno

 

Panoptikum Beer restaurant

Rašínova 101/8, Brno

 

 

A v mnoha dalších restauracích. Kompletní seznam, kde letos budou čepovat zelené pivo od Starobrna najdete zde:

https://zelenepivo.cz/

 

Lahvové zelené pivo

Nechce se vám sedět v hospodě? Chcete si zelené pivo vychutnat v pohodlí domova, třeba na terase? Kupte si lahvové zelené pivo třeba z pivovaru Moravia, má 4,7 % alkoholu a je to 11. Koupíte ji v každé pořádné pivotéce nebo online.

 

Zelené pivo lahvové

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.