Módní akce Open CATWALK

Ve čtvrtek 27.5. od 14 hodin se v galerii Starý Pivovar uskuteční módní akce Open CATWALK.

Katarína Kratochvílová

OPEN CATWALK

– workshop, chop-chop bazar, módní přehlídka, DJ´s

Z důvodu trvajícího nepříznivého počasí, se projekt OPEN CATWALK, původně plánovaný ve venkovním areálu kulturního centra Starý Pivovar, uskuteční v prostorách galerie Starý Pivovar.

Akce sa uskuteční dne 27.5.2010 od 14 hodin. Již od odpoledních hodin bude probíhat workshop zaměřený na módní tvorbu s heslem z města na molo, z mola do ulic. Hlavním cílem projektu je zapojení vlastní tvůrčí schopnosti každého návštěvníka, jeho smysl pro kombinaci různých stylů a následní oživení „ulice“.

Kromě přihlášených účastníků workshopu, kteří se zúčastní přehlídky s již předpřipravenými modely, se může zapojit každý, tím že přinese poklady z vlastního šatníku, obohatí je originálními kousky ze stánku nezávislých módních tvůrců a vytvoří svůj vlastní nakombinovaný model.

Současná doba nás zahlcuje informacemi o různých módních trendech, ale každý si vytváříme vizáž z vlastního šatníku. Slavné návraty všech -cátých a -sátých let se posunuly do roviny, se kterou už každý počítá. Důležitý je však vyvinutý smysl pro kombinaci, schopnost vybrat – a k sobě správně poskládat – to nejlepší z každé éry, střihu a stylu.

Odpolední fashion dýchánek nám umožní rozšířit si módní pohledy a najít nové poklady do šatníku. Ukončením celého workshopu bude módní přehlídka, z nakombinovaných modelů.

Nedílnou součástí fashion dýchánku bude i chop-chop bazar s nezávislou módou z dílen českých návrhářů, designérů, nezávislých tvůrců i second handů. Chop-Chop bazaru se může zúčastnit každý, kdo chce nabídnout své módní přežitky, šatní přešitky, vlastní modely, nebo doplňky módy. Rádi bychom bazaru otevřeli cestu dále do budoucna pro zpestření módy ulic města Brna.

Součástí akce bude také workshop zaměřený na potisk triček. Tématicky související s městem, ulicí a módou.

Během odpoledne oživí galerii Starý Pivovar i bohatý doprovodný program:

14:00 Pavlač Zewls | 16:00 DJ AndreAllin | 18:00 DJ Jesus Shining | 19:30 Catwalk | 20:00 Malaadana+DJ Teo

  • facebook / open catwalk
  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.