Nejlepší trička Chvála jim!

Speciální edici Nejlepších triček k připomenutí neblahých událostí z 11. července 2006 které se
odehrály na ulici Poštovská vydala pohotově nejmenovaná brněnská firma. O trička je nebývalý zájem. Chvála jim!

15 thoughts on “Nejlepší trička Chvála jim!

  1. K videni jsou jiz delsi dobu, jen ty postavy dostaly k 11.7. tak nejak konkretnejsi podobu….Jinak o udalosti jsem cetl v MF DNES, podle me za to muzou ty vedra, jinak si to nedovedu vysvetlit.

  2. muhehe, já bych k nim přidal i foto z pohřbu toho omylem zatřelenýho MP, jak mu na něj přišli jeho kámoši skini a přátele z Johny Kentus gangu. No a pak ty dva chytráky, co jsou teď ve vazbě za skrkání pistolky do úst vyhrožování romskýho teenagera. MP toho má za poslední léta hodně…

    btw, kolik ta paráda stojí?

  3. takze se to nedozvim.
    vis ne kazdej ma tu moznost cist denni tisk. obvzlast kdyz zije mimo republiku. a koukla jsem na web mf a tam jsem nemohla nic najit.
    tak napise nekdo ..

  4. Budou strážníci sloužit Brnu?
    Z VAŠICH DOPISŮ

    Článek v brněnské příloze MF DNES ze dnes 12. července „Jak ochránci pořádku bránili město“ popisující šikanování občanů města ze strany Městské policie Brno jen potvrzuje smutné zkušenosti většiny obyvatel Brna s prací a jednáním brněnských strážníků. Tento problém má kořeny hluboko v minulosti, kdy městská policie vznikala. Původně vznikla městská policie za účelem postihování a prevence drobných přestupků proti veřejnému pořádku: evidence a výběh psů, vandalismus, drobná kriminalita.

    Vedli se dokonce diskuse, zda má být ozbrojena a vybavena automobily. To zní dnes, když už nabobtnala do stadia, kdy má po zuby ozbrojenou pořádkovou jednotku, lodě, desítky automobilů, motocykly, radary a bůhvíco ještě, naprosto neuvěřitelně.

    Co se však nezměnilo, je to, že se jedná o sbor, kde jediným požadavkem na vzdělání je dokončení základní školy. A tak nemůže nikoho překvapit, že si strážníci zvedají sebevědomí arogancí a předváděním vlastní důležitosti.

    Pokutují, ale nehlídají

    Původní smysl městské policie se někam vytratil. Vlastní smutná zkušenost, kdy jsem viděl „drsné“ strážníky na Rakovecké ulici nekompromisně trestat „piráty silnic“ za překročení rychlosti o 2 kilometry v hodině, zatímco na nedalekém parkovišti byla vykrádána auta, to jen dokresluje… Pevně věřím, že v nadcházejících komunálních volbách může mít úspěch strana, která bude mít v programu mimo jiné reformu Městské policie Brno, která ji zeštíhlí, zkultivuje a zvýší úroveň strážníků a donutí je věnovat se problémům, které slušné obyvatele Brna trápí, a omezí jejich šikanování.

    Zatím to spíš vypadá, že si z městského rozpočtu platíme sbor, který se víc zabývá sám sebou a soupeřením s Policií České republiky než službou občanům (slovo službou bych zdůraznil!).

    Ze širokého okruhu svých známých, taky voličů, neznám mnoho příkladů, že by jim strážníci pomohli, zato skoro každý byl nevybíravě potahován alespoň za špatné parkování na přeplněném sídlišti…

    O autorovi| MAREK NOVOTNÝ, Brno

    Regionální mutace| Mladá fronta DNES – jižní Morava

  5. policajti no koment, ale osobne taky nesouhlasim se zajizdenim aut do centra mesta, byt do historicky nejstarsich podzem. garazi. je fakt ze centrum v roce 1930 vypadalo krapet jinak, ze? a kdyz se to nekomu nelibi holt se muze prestehovat na venkov, tam si muze s autickem jezdit treba po detskym pokoji.
    Diky temhle nespokojencum a populistum na radnici se od pristiho roku budou zavirat zahradky v hist. casti brna opet ve 22,00. pry to rusi lido co tam bydli !! s takovou v brne pes teprve chcipne!

  6. Nemám možnost číst jihomoravskou přílohu, nedaří se mi najít nic na webu – je možné sem dát fungující odkaz nebo napsat, co se stalo? Děkuji

  7. nemyslim si ze stred mesta je dobry pro vychovu deti ci starnuti. takze co delat? bydlet v klidnejsi casti brna nebo jeste lepe nekde u lesa .)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.