LUNCHTIME.cz v Brně

Nový server www.lunchtime.cz se po Třinci zaměřil na Brno. Nabízí dvě hlavní možnosti: 1. Přehled denního menu, 2. Katalog barů a restaurací.

Vyhledávat restaurace, pivnice, bary či kavárny lze na portálu několika způsoby. Kromě těch obvyklých, na které jsme zvyklí z ostatních podobně zaměřených serverů, přináší LUNCHTIME.cz sympatickou novinku – vyhledávání podle lokalit či konkrétní adresy. Pro příklad, zadáte-li do LUNCHTIME.cz vyhledávače adresu Česká 3, automaticky se zobrazí seznam restaurací v okolí. Restaurace jsou samozřejmě řazeny podle vzdálenosti od zadaného místa. Takže, pokud zrovna dnes nevíte, kam zamířit na oběd, stačí jen zadat vaši adresu, a vybrat z nabídky aktuálního menu nejbližších restaurací.

Další „vychytávkou“ je vyhledávání podle vámi zvolených požadavků, tzv. filtrů. Stačí jen jednoduše zaškrtnout, co by měl podnik splňovat (např wi-fi, nekuřácká část, točená Kofola, bezbariérový přístup atd), a opět vybíráte ze seznamu podniků splňujících vaše kritéria.

To vše rychle, přehledně a bez reklam. V současnosti čítá databáze LUNCHTIME.cz profily 201 brněnských podniků a jejich počet se stále zvyšuje.

Mikuláš Nozar

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.