Web ODS? Nikoliv, už jen “Web komunálního politika”

Rasistické, xenofobní, lživé, pomlouvačné anebo jen přisprostlé a hloupé texty od nynějška nehledejte na “webu členů ODS”. Nyní se totiž jedná o “Web komunálního politika” aneb “Pavouk news”. Ano, Petr Paulczyňski pod tlakem úspěšnějších spolustraníků zásadně změnil tvář svých stránek…

7 thoughts on “Web ODS? Nikoliv, už jen “Web komunálního politika”

  1. Myslím, že o oné osobě celkem dost říká věta “…Ovšem to, co se v Brně nově postavilo, se mi líbí a to včetně Špalíčku…” kterou ona osoba reguje (http://www.paulczynski.cz/index.php?p=clanek.te2&form%5B0%5D=3200) na článek http://zpravy.idnes.cz/architektura-v-brne-lesteni-klik-dox-/brno.asp?c=A080711_1008227_brno_atk

    IMHO bude ona osoba nějakej divnej pavouk… kterýkoliv člověk se sebemenší špetkou dobrého vkusu by něco takového napsal jen těžko.

  2. Další perly:
    “…designer a rádoby také architekt Jan Kaplický…”
    versus
    “…Tím vůbec nezpochybňuji kvality architekta, které by jistě vydaly na celou stranu textu…”

    “…Profesor Knížák je navíc všechno jiné než intrikán a zamindrákovaný člověk. Vždy jedná přímo, i když je věc nepopulární, a zamindrákovaný nemá být vůbec proč. Je úspěšným umělcem, jeho díla visejí v prestižních světových galeriích, navíc vede Národní galerii, a to velmi úspěšně…”

    s předchozím komentářem tak nějak ehm… nekoresponduje “…staveb vzešlých z architektonického či urbanistického klání, s katastrofálními výsledky současné úpravy náměstí Svobody či právě dostavovaného Justičního paláce…”

  3. A do třetice… na takovýhle pavouky se hodí říkanka hobita Bilbo Pytlíka, kde se mluví o Bubřináčovi a Bublinovi…

  4. Já se divím, že pan přisprostlý P. nekandiduje za Národní stranu, jejíž názory tak rád publikuje. Tam by pak mohl zapadnout se svými články o čistém vzduchu v čistém státě (jedině od firmy se znalostí těch nejlepších daňových špeků).

  5. A ještě něco k tomu všemu !
    Pan Paulczynski si navíc, jak známo, hraje na velkého demokrata, ale přitom rád používá cenzury i na svém webu.
    Děkuji známým, že mně poradili, jak to rychle zveřejnit třeba na těchto stránkách (děkuji redakci, že to nevymaže).
    Co Pavouk Paulczyňski v Diskuzním fóru nezveřejnil dne 26.10.2008, zveřejním s dovolením zde a v plném znění svůj zcenzurovaný diskuzní příspěvek. ……..
    “Rád bych ještě něco dodal”
    Tentokráte k Vašemu autorskému článku “O kandidátech na senátora v Brně a stupidních voličích”. (Pavouk News, 22.10.2008)
    Tak jen zkráceně k poslední větě, kde tvrdíte, že jste ještě neslyšel jediného politika ODS, který by voliče označil za debily, či za politicky stupidní. (Pozn.: Paroubek se opravdu silně ukecnul, ale přece jen se omluvil. O debilech se ale nezmiňoval !) Částečně Vám tedy dávám za pravdu, ale od některých politiků ODS slýchávají občané a voliči zase jiné věci.
    Tak jsem si našel v různých odkazech a nejen na Vašem Webu někoho, kdo za ODS používá podobné a jiné hrubé a urážlivé výrazy, hraničící s obyčejnou vulgaritou. Pro mnohé to asi překvapením nebude, ale jste to právě Vy sám !
    Soudruh, Ing.Petr Paulczyňski, komunální politik a zastupitel ODS za město Brno.
    Právě Vy sám mnohé pisatele nebo diskuzní oponenty posíláte někam (??), nazýváte je zcela bez skurpulí přímo idioty, blby a blbečky, prudiči, pitomečky, udavači, bonzáky, práskači a lháři nebo i jinak. / Po některých dokonce chcete, aby Vám políbili….(??). Pochybuji ovšem, že by to někdo z nich byl ochoten vůbec udělat. Ale zrejmě se v tom všem i vyžíváte a viditelně se ani před veřejností nestydíte./
    Celkový obsah Vašich webových stránek tak vypovídá i něco o Vaší intelektuální úrovni a vkusu, ale rovněž o jistém stupni perverzního politického smýšlení s nezakrytými prvky xenofobie a rasismu. Třeba si tak jen léčíte nějaké svoje pavoučí komplexy a mindráky i z minulých desetiletí.
    Pro Vás je kupříkladu profesor Zlatuška (radní a senátor) případ pro psychologa. Jiní by ale mohli namítnout, že Vaše osoba by byla třeba zajímavým případem pro psychiatra.
    Proto, jestli to ještě vůbec svedete, zkuste sebereflexi a konečně se sám nad sebou hluboce zamyslete. Už o Vás psali i jiní.
    A jak občas s oblibou říkáte, “uvolněte se prosím”!!

    Moralista
    (odesláno na Pavouk News 26.10.2008 – nezveřejněno)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.