Warning: sprintf(): Too few arguments in /www/doc/www.informacezbrna.cz/www/wp-content/themes/covernews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Májové koťátko – aktivní program pro děti

  • Děti jsou zvány 26. 5. na Farmu Bolka Polívky na program plný dovedností a her, který pořádá občanské sdružení Strakatý svět. Dospělí jsou pak vítáni večer v restauraci U Klauna na vystoupení šansoniérky a písničkářky Lady Šimíčkové s klavírním doprovodem Ivo Cicvárka. Dobrovolné vstupné bude věnováno soukromým útulkům jižní Moravy.

    Společnost Strakatý svět chce svým didaktickým pořadem dětem připomenout, jak velmi je kočka s člověkem spjatá a že je potřeba o ni pečovat. Ve výtvarné dílně bude možné si vyrobit kočku z přírodních nebo recyklovaných materiálů, hudební dílna připomene a naučí písničky o kočkách. Divadelní dílna umožní octnout se na chvíli v „kočičí kůži“ a v pohybové je možné trénovat kočičí pružnost a ladnost. Ke koupení budou rukodělné výrobky s kočičí tematikou, které věnovali kreativní podporovatelé útulků. Na Farmě bude i stánek s umyvatelným tetováním pro děti a jízda na ponících.

    Večerní koncert dobrovolným vstupným rovněž podpoří charitativní záměr. Lada Šimíčková se svými šansony získává na popularitě a její texty zpívá například i Petr Bende. Větší děti je možné vzít s sebou – v jejím repertoáru jsou i některé písničky, vytvořené pro brněnský zábavný park pro děti.

    Dagmar Kneslová, předsedkyně sdružení, k akci uvádí: „Jsme rádi, že můžeme děti pozvat na Farmu jen za dobrovolný příspěvek jejich rodičů. Odměny jsou pro ně zajištěny díky firmě Avet, která je partnerem sdružení. Výtvarné materiály bylo možné zakoupit díky firmě Hosse. Obě společnosti tak dokázaly, že péče o zvířata je skutečnou součástí jejich firemní kultury. V neposlední řadě děkujeme Bolkovi Polívkovi a celému týmu Farmy za to, že nám poskytli prostory.“

    Dagmar Kneslová

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.