Warning: sprintf(): Too few arguments in /www/doc/www.informacezbrna.cz/www/wp-content/themes/covernews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Pálení čarodějnic v Hrušovanech u Brna s Čoko–Voko, Jiřím Schmitzerem a Triem de Janeiro

  • Na hřišti Sokolovny v Hrušovanech u Brna vzplane 30. 4. vatra a prostory hřiště i vnitřních sálů zaplní příznivci mnoha hudebních a zdánlivě nesourodých žánrů. Pozvání přijali ČOKO-VOKO, Jiří Schmitzer, Trio de Janeiro a samozřejmě i domácí legenda Propaganja.

    Hrušovanské pálení čarodějnic je populární akcí, na níž v minulých letech vystoupili přední domácí mezinárodní interpreti alternativních žánrů kultury. Tuto tradici míchání hudebních stylů zachová i letošní ročník, který přivítá hvězdy nezávislé scény, jako je provokatérské a vtipné dámské seskupení Čoko–Voko nebo herec a písničkář Jiří Schmitzer. Hrušovany se tradičně věnují i world music, proto bylo již po několikáté pozváno Trio de Janeiro – autentické rytmy latiny a charismatický hlas zpěvačky jsou naživo vystoupením plným energie a života.

    Hrušovany jsou také domovem opravdu reprezentativního počtu kapel, jejichž je Sokolovna základní scénou. Můžete se těšit na domácí Propaganju, přetvářející různé hudební vlivy do vlastní fúze, vystoupí i Tři lidi, mladý a nadějný písničkář Zbyněk Dovrtěl a řada dalších.

    Pořadatel Martin Horr, který věnuje přípravám spoustu času a energie, k akci uvádí: „Chtěli jsme dát prostor všemu, co v Hrušovanech v muzice má ohlas – bude i scéna, zaměřená na drum and bass, ska a punkové kapely, a abychom přilákali i široké okolí, pozvali jsme i některé celorepublikově známější hosty.“

    Samozřejmostí akce bude obrovská vatra, vynikající občerstvení, milá obsluha a pohodová atmosféra Sokolovny, kde se setkávají lidé a umělci různých názorů a zaměření.

    Dagmar Kneslová

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.