Primátor Richard Svoboda: město bude platit pouze související městskou infrastrukturu

PENÍZE NA ODSUN:

deník HN, 19. 9. 2005, (hn): PRIMÁTOR MĚSTA BRNA RICHARD SVOBODA TVRDÍ: V Brně dřímají ohromný lidský potenciál a možnosti

6 thoughts on “Primátor Richard Svoboda: město bude platit pouze související městskou infrastrukturu

  1. O co jde? ODS dostává z každé velké zakázky 10až20% rozpočtu.Proto se v Brně stále mohutně staví velké silnice, mosty, podjezdy, betonové stavby…Zkuste si to spočítat..Balík…Proto se v Brně staví monstrozní stavby za mnoho peněz a nezvelebuje se samotné město a parky. Přesun nádraží to už je velký business. Na UMCBrno střed mají úředníci zákaz podávat o nádraží a přípravách na ně jakékoli informace, dokonce měli školení na téme neposkytování informací. A kdo bude co nejen stavět, ale i provozovat na novém nádraží, to už je přesně stanoveno včetně např. smluv s ochrankami apod. Nepomůže ani referendum. Nepomůže ani nejasná situace s pozemky na nádraží a jejich odkupem. Jde o to urvat co největší balík…

  2. Občané, pozor, pozor!!!!Pokud vám osud Brna není lhostejný, rozhoodně přijdte na VEREJNÉ PROJEDNÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU. !!!!!!!!Už ZÍTRA!!!! ve čtvrtek 22.9. v 16.00 na Kounicově 67 (výškáče za Delvitou). 4.podlaží, místnost 426. At jen nereptáme na nádražía také přispějeme k fungování občanské společnosti. Na shledanou na jednání.!!!!

  3. Občané, pozor!!!!!!Pokud vám osud Brna není lhostejný, přijdte na VEREJNÉ PROJEDNÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU města. Už ZÍTRA!!!! v 16.OO ve čtvrtek 22.9. na Kounicově 67 (za Delvitou) ve 4. podlaží, místnost č. 426..

  4. Jen je trochu rpoblém se dostat na přidání komentáře, když chci zahájit jiné téma. např, R43 u přehrady?
    Dnes tedy v 16 hod na kounicově 67 se toto bude též projednávat. Proto, pokud nechcete u přehrady dálnici -přijďte

  5. Mít možnost zahájit vlastní komentář se mi líbí. Zasadím se, aby takováto možnost vznikla.

  6. Kolik normalnich lidi ma asi tak cas chodit v 16:00 na nejake schuze. Ja kdyz uz mam nahodou nejakou volnou chvili, tak se snazim radeji z mesta uteci.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.