Rovnost: Město zvažuje přestavbu nádraží na tržnici

Prohlášení náměstka primátora Radomíra Jonáše o dalším osudu historické nádražní budovy vyvolalo rozruch. Podle Jonáše by mohla posloužit stánkařům, které chce radnice vytlačit z ulic v centru. Představitelé Brna nyní tvrdí, že by mělo jít o tržnici západního typu.

2 thoughts on “Rovnost: Město zvažuje přestavbu nádraží na tržnici

  1. Tak to tu ještě nebylo! To je teda špica! Historická budova prvního kalibru a v ní čičmundi a bleší trh! Západní typ , to by bylo jak vánoční trhy , dostanete tam i šprndy , brakové rádoby kožené zboží a jiné tretky , kterých je Brno už zavaleno až po Špilák!. Když vidím WIEN , tak mám v tu chvíli vykonat první brněnskó defenestraci ! Za tyto krávoviny je platíme! Je vidět kolik mají práce.

  2. …ale vždyt o to se tu celou dobu jedná.Nic by se nevyřešilo ,jen se potřebovali zbavit obrovske budovy jenž městu zavazela k uskutečnění podobnýyh praktik.Vydělavat na prostoru a toho je v centru Brna nedostatek.Nikde jinde totiž najmy\ tak vysoké být nemužou a v současnosti již město nema odkud ždímat peníze.Vždyt se projdete po České…Mango,HM,Reserved,Nike,KFC,McDonald,T-mobile…atd.To vše jsou velké příjmy do městské pokladny.Co na tom , že většina z uvedených subjektů je zapadacký šund , který se v Britanii,Něměcku či Francii davno nenosí.O “výborném” kuřeti ani nemluvě.Jediná solidní firma na této ose je snad jen Bata.Když sbouraji budovu nadraží a přesunou ji jinam vznikne obrovský boj o tyto pozemky.Každý tam bude chtít postavit svou vlastní “OMEGU”.Jinými slovy někdo si tam postaví krámeček s předraženým a šundovým zbožím ( a spousta Brnanu jim na to nalítne …všichni budou posraní jako z Vankovky která mimochodem zavazí tzv. rozvoji centra mnohem VÍCE..) a město..?To shrabne obrovský balík za nájemné.Kdyby z těch penez byl alespon užitek ale tkovéeto projekty vymýšlí většinou ti radní z nichž se nakonec vyklubou různí členové dozorčích rad firem a podniků jež zrovínka měli zajem na tom aby se nadarží přesunulo.Ještě jinak… způsob jak ze statní kasy dostat prachy legalně do vlastní kapsy.Nakonec…je stejně jedno jestli nám na “nádru” vyroste nová ” Omega” nebo tam budou “vysedávat” křováci u stojanu se slunečními brejlemi , protože jejich bossové jsou mnohem bohatší a vlivnější než by se mohlo zdát…a tak opět naše radnice příjde k velkým penězům za to , že z nadraží udělala Mexico platz ( Vídenská část města , kde se soustredila převážná většina asijských stankařů..)..a občan…tomu zbydou jen oči pro pláč…za jeho pěníze nekdo udělá centrum Brna ještě méně snesitelným než je nyní.Skvost architektury který alespon slouži lidem k cestování nahradí dům plný předraženého a kazového zboží jen aby si par pitomců namastilo kapsy.Vítejte v Topolánkově režimu ..se Spojenými Staty na věčné časy DS

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.