Warning: sprintf(): Too few arguments in /www/doc/www.informacezbrna.cz/www/wp-content/themes/covernews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Ivan Dřímal v Suverenitě, aneb sňatek lva a orlice.

Suverenita (SBB) dnes 21. září 2011 Brně získala významnou posilu. Vstup do strany Jany Bobošíkové oficiálně oznámil ing. Ivan Dřímal, bývalý poslanec a předseda Moravské národní strany. Do Suverenity přechází s řadou politiků, včetně starostů, kteří hájí moravské zájmy v rámci celistvé České republiky.„Program Suverenity je mi natolik blízký, že nejen já, ale mnozí z mých přátel jsme se rozhodli vstoupit do této strany, která jako jediná dnes hájí skutečné zájmy České republiky a nezapomíná na oprávněné zájmy Moravy,“ uvedl Ivan Dřímal na TK. „Jsem připraven pomoci i s navázáním spolupráce se stranou Moravané, abychom spojovali síly skutečných vlastenců a těch, kterým osud naší republiky není lhostejný,“ doplnil. S pomocí Ivana Dřímala Suverenita významně rozšíří členskou základnu.

„Vítáme svatbu českého lva s moravskou orlicí. Víme, že spolu s ing. Dřímalem k nám přichází mnoho lidí, vznikají nové místní organizace a celkově rosteme. Samozřejmě, že budeme do krajských voleb kandidovat ve všech krajích, včetně moravských, kde zvažujeme název Suverenita pro Moravu,“ upřesnila předsedkyně SBB Jana Bobošíková. „Jsem ráda, že do Suverenity nachází cestu čím dál tím víc zkušených politiků, kterým leží na srdci budoucnost České republiky, a kteří pochopili, že roztříštěnost tzv. malých stran fakticky udržuje současnou politickou garnituru u moci, byť jsou s ní občané nespokojeni,“ dodala Bobošíková.

Na závěr TK oznámila Jana Bobošíková, že vítá rozhodnutí Ivana Dřímala přijmout účast v petičním výboru petice Nenuťte nám euro. Ivan Dřímal potvrdil, že právě tato aktivita Suverenity je jednou z těch programových priorit, kterou považuje za důležitou a se kterou zcela souhlasí všichni ti, kteří chtějí v rámci Suverenity naplňovat programové cíle někdejších moravských stran.

David Štěpán

vedoucí tiskového odboru

SUVERENITY – Bloku Jany Bobošíkové

1 thought on “Ivan Dřímal v Suverenitě, aneb sňatek lva a orlice.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.