Grande Finale festivalu Kabinet nezávislého filmu

  • Vyvrcholením prvního ročníku nového brněnského filmového festivalu Kabinet nezávislého filmu bude Grande Finale 6. 12. v Metro music baru. Program večera bude sestaven z divácky nejoblíbenějších filmů ze všech festivalových večerů. Festival nabídl brněnskému publiku během dvou měsíců celkem čtyři tematicky zaměřené kabinety: Film a hudba, Horror, Absolventský film a Animace.

    Na každém Kabinetu měli návštěvníci možnost odevzdávat anketní lístky a hlasovat pro své favority. Grande Finale je tak čistě v režii příznivců našeho festivalu. Přijďte se podívat, které filmy se líbily nejvíce a ohlédnout se tak s námi za prvním ročníkem festivalu. Večer zpestří také koncert kapely Tonyc, a opět nebude chybět ani DJ afterparty.

    Kabinet nezávislého filmu je studentský projekt formující se pod záštitou občanského sdružení Kulturárium a Ústavu hudební vědy Filozofické fakulty Masarykovy univerzity. Za cíl si klade zejména setkávání a vzájemné síťování začínajících filmových tvůrců, propagaci jejich tvorby a zapojení veřejnosti do diskuzí s odborníky z filmové branže. Zároveň přináší uvolněnou a bezprostřední atmosféru filmové projekce. Vynáší film z anonymního prostředí kin do prostor oblíbených brněnských klubů jako Trojka, Metro, Mersey nebo Stadion, kde je vzájemný kontakt mezi diváky nebo na úrovni divák-tvůrce okamžitý a přirozený.

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.