Warning: sprintf(): Too few arguments in /www/doc/www.informacezbrna.cz/www/wp-content/themes/covernews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

PEF MENDELU vychází vstříc uchazečům – prodlužuje termín podání přihlášek

  • Provozně ekonomická fakulta Mendelovy univerzity v Brně (PEF) prodlužuje termín pro podání přihlášek do bakalářského studia do 14. března 2013. Vychází tak vstříc žádostem uchazečů, kteří si podání přihlášek nechali na poslední chvíli.

    Studentům posledních ročníků středních škol začíná na jaře období největších starostí. Maturitní písemky jsou za dveřmi a pomalu se začínají chystat na „dospělý život“. Pod tlakem očekávání rodin a učitelů často zapomínají na termíny a uzávěrky přihlášek na vysoké školy. Provozně ekonomická fakulta v Brně se jim snaží letos vyjít vstříc a prodlužuje termín přihlášek do půlnoci 14. března 2013. „V letošním roce jsme přikročili k prodloužení termínu přihlášek na základě velkého množství žádostí z řad studentů maturitních ročníků o jeho prodloužení,“ potvrzuje Marcel Ševela, proděkan pro studijní záležitosti. Podávání přihlášek ke studiu na PEF již probíhá pouze elektronickou formou, což práci studentům usnadňuje. „Stejně tak elektronicky probíhají na PEF i celé přijímací zkoušky. Díky tomu znají účastníci přijímacího řízení výsledek ihned po ukončení testu,“ dále dodává Ševela.

    O studium ekonomických ale i informatických oborů na PEF je stále větší zájem, jak potvrzují statistiky přijímacích zkoušek u ekonomických fakult v Brně během posledních let. Fakulta také získala ocenění za nejlepší ekonomickou fakultu na Moravě za rok 2010, 2011 i 2013 (v žebříčku Nejlepší vysoké školy v ČR ).

    Jiří Urbánek

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.