Univerzita obrany představí svoji studijní nabídku na Dni otevřených dveří v Brně a Hradci Králové

  • Ve čtvrtek 4. prosince 2014 pořádá Univerzita obrany pro zájemce o studium na této vojenské vysoké škole Den otevřených dveří. Fakulta ekonomiky a managementu (Brno), Fakulta vojenských technologií (Brno) a Fakulta vojenského zdravotnictví (Hradec Králové) na něm představí nabídku studijních programů a oborů pro akademický rok 2015/2016. Uchazeči o vojenské i civilní studium budou dále seznámeni s administrativními záležitostmi souvisejícími s přijímacím řízením, obsahem přijímacích zkoušek, průběhem a skladbou studia, zabezpečením studentů a možnostmi uplatnění absolventů Univerzity obrany.

    Úvodní přednášky o možnostech studia na brněnských fakultách Univerzity obrany začínají v 08.30, 11.00 a 13.30 hodin v posluchárnách v objektu kasáren v ulici Šumavská č. 2. Na Fakultě vojenského zdravotnictví v Hradci Králové v 13.00 hodin v posluchárně č. 6 fakultní budovy v ulici Třebešská 1575 (za Fakultní nemocnicí). Středoškoláci, kteří se rozhodnou pro vojenské studium na Univerzitě obrany, si mohou hned přímo na místě podat přihlášku ke studiu a s příslušníky Rekrutačního střediska Morava a Rekrutačního pracoviště Pardubice zahájit úkony nutné k povolání do služebního poměru vojáka z povolání.

    Návštěvníci se mohou těšit nejen na kompletní informační servis, ale v rámci brněnských fakult také na ukázky boje zblízka MUSADO MCS, taktického výcviku skupiny COMMANDOS, moderních laboratoří, pozemní pásové a kolové techniky a ručních zbraní AČR. Nebude chybět ani pravý vojenský guláš. V Hradci Králové zase na ukázky vybraných pracovišť kateder zdravotnické fakulty.

    Univerzita obrany nabízí středoškolákům možnost jak vojenského, tak i civilního studia. V rámci vojenského studia jsou nyní prioritními směry vzdělávání na univerzitě pětileté a šestileté magisterské studijní programy orientované na přípravu velitelského a zabezpečujícího personálu Armády ČR.

    podplukovník Vladimír Šidla, tiskový mluvčí Univerzity obrany

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.