Masáže miminek v Brně

Masáže miminek Brno

Už jste vyzkoušeli miminkovskou masáž? Masáže jsou velmi oblíbenou formou relaxace dětí i maminek. Při masáži se zlepšuje spánkový rytmus a zvyšuje odolnost proti nemocem. I když se masážím dětí a kojenců v ČR již 20 let zabývá Mgr. Jana Hašplová, která je autorkou stejnojmenné knihy a lektorkou, stále se nad tímto pojmem u rodičů vznáší spoustu otazníků, stále je pro mnohé určitým tabu a pro některé cosi až příliš alternativního. Takže o co vlastně doopravdy jde? V prvé řadě je nutné zmínit, že ona masáž vůbec neprobíhá způsobem, tak jak jej známe z běžných masáží. Vašeho nádherného miminka nebo dítěte se dotýkáte jen Vy sami. Lektor Vám jednoduše na panence ukazuje, jak dané tahy provádět a Vy si je na Vašem děťátku zkoušíte. Na každém setkání se rodič učí tahy pro různé části těla a výsledkem je pak zvládnutí masáže celého těla. Kurzy mohou být individuální nebo skupinové.
Dále je dobré upřesnit, že vlastně nejde až tak úplně o masáž, ale spíše o jemné dotýkání se prostřednictvím jednotlivých tahů, které jsou pro dítě příjemné, naprosto bezbolestné a radostné. Díky tomu všemu mají tyto masáže obrovský přínos jak pro dítě, tak pro maminku nebo tatínka, prohloubí se mezi nimi vzájemný vztah, komunikace, pocit sounáležitosti, potěšení a celá řada dalších pozitiv.

Pokud vás tohle vše zaujalo a zajímalo by Vás, kdo se tímto zabývá přímo v Brně?

Kurzy můžete absolvovat například v centru pro maminky a děti Mamacentrum nebo Na mateřské v Brně nebo na Inprov.cz a v případě individuálního kurzu navíc upřednostňuje provádět setkání přímo u Vás doma ve známém a láskyplném prostředí.

Nebo vyhledejte některý ze salonů, kde přímo masáže pro miminka a děti poskytují, jako je například Salón Milady v Brně nebo Brandmassage.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.