Cyklus koncertů staré hudby pokračuje koncertem Brno Baroque

  • Lesk a stín slavných barokních děl je název koncertu souboru Brno Baroque, kterým ve středu 8. října 2014 od 19:30 hod. v Konventu Milosrdných Bratří v Brně pokračuje unikátní Cyklus koncertů staré hudby.

    Brno Baroque jsou Zdeněk Svozil – housle, umělecký vedoucí / Marie Korpasová, Marie Hujerová, Kristýna Jungová, Martina Repiská – housle / Zdeňka Hájková – viola / Anežka Jungová – violoncello / Piotr Zimnik – kontrabas / Martin Hroch – cembalo.

    Zdeněk Svozil je novým houslovým talentem s citem pro nuance barokního nástroje a se schopností integrovat do svého projevu přednosti moravské lidové hudby, která je barokní hudbě blízká. Jeho mladistvý soubor tvořený nadějnými studenty a absolventy HF JAMU je důkazem, že české země neztratily renomé „konzervatoře Evropy“.

    Program: A. Vivaldi – Sinfonia in C RV 112 / G. F. Händel – Suita z opery Rinaldo / F. X. Richter – Triová sonáta D Dur č. 1 / A. Vivaldi – Houslový koncert a moll op. 3/6 RV 356 / G. Paisiello – Koncert C Dur pro cembalo a orchestr č. 1

    Vstupenky na všechny koncerty cyklu v předprodejní síti Ticketportal (např. v TIC – Radnická 2, Indies – Poštovská 2, Dům pánů z Lipé ad.).
    Možnost rezervace na telefonu 542 213 053 nebo e-mailem info@cema-music.com

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.