Muzikál Vlasy jako terapie

  • Vlasy jako terapie je název muzikálového představení, které bude uvedeno 15. 6. 2013 v zámecké zahradě ve Slavkově u Brna. Představení začíná ve 20:30.

    Rockový muzikál je produktem hippie kultury a sexuální revoluce šedesátých let. Některé písně se staly symbolem a hymnami aktivismu proti vietnamské válce. V hlavních rolích uvidíte Hanku Holišovou, čerstvou držitelku ceny Thálie za hlavní roli v muzikálu Papežka, kterou slavkovské obecenstvo dobře zná například z vystoupení na dnech Slavkova, stejně jako herce a zpěváka Aleše Slaninu, který se představí v roli Bergera. Postavu Clauda ztvární slavkovák Martin Křížka. V dalších rolích se můžete těšit například na Andreu Březinovou, Stana Slováka, Janiku Kolářovou, Martu Prokopovou, Terezu Martínkovou a další. Režisérem, choreografem a autorem úprav je brněnský herec Michal Matěj.

    Přijďte si užít tento den do zámeckého parku i se svými dětmi. Ve 14:00 hodin odstartujeme stylové hippie rodinné odpoledne plné zábavy, hudby, stánků a atrakcí jak pro děti, tak pro dospělé.

    Od 18:30 hodin se navíc můžete těšit na show v podání taneční skupiny N-YOJ. Přijďte a podpořte příjemnou a pohodovou atmosféru hippie oblečením a dobrou náladou.

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.