Kam na ligu mistrů v Brně

Liga mistru Brno

 

Liga mistrů se blíží, a pokud nemáte doma předplacený sportovní kanál, určitě se s přáteli budete chtít zajít podívat do některého z brněnských sportbarů. Abychom vám výběr usnadnili, máme pro vás výběr top hospod a sport barů, kde pravidelně promítají sportovní utkání.

 

Aréna sport bar

Nefalšovaná sportovní atmosféra, 5 druhů piv, bohatá nabídka jídel, a to vše v centru Brna na ulici Hybešova. Nezapomeňte si udělat rezervaci ať chytnete dobrý stůl.

 

Zlatá Loď

Uprostřed Brna přímo na Náměstí svobody najdete restaurace s názvem Zlatá Loď a jedná se o perfektní volbu, kam zajít na sportovní přenos. Na výběr budete mít hned z několika druhů dobrých českých piv a tankové pivo Starobrno. Na jídlo si můžete vybrat z pestré nabídky od těstovin přes českou klasiku až po šťavnaté burgery. V létě potěší také příjemnou zahrádkou, kde si můžete zkrátit čekání na začátek zápasu a po jeho skončení zajít oslavit vítězství dolů do music baru, který je hned pod restaurací.

 

Potrefená husa

Pokud bydlíte v Brně a okolí, jistě musíte znát koncept restaurací Potrefená husa. Kvalitní gastronomie, dobrá piva a příjemný interiér, a co je pro nás v tomto ohledu nejdůležitější, dobré zázemí pro sledování sportovních utkání. Restaurací Potrefená husa je v Brně hned několik, jednu najdete v Líšni, další pak nad Zelným trhem nebo zvenku u Vaňkovky. Stačí si jen vybrat a zarezervovat si stůl s výhledem na utkání.

 

The Erin’s Flag Irish Pub

Přijďte si vychutnat nefalšovanou irskou atmosféru a vřavu sportovních utkání do autentického irského pubu. Kromě výborného burgeru jistě oceníte také točený Guinness a další výborná piva a v neposlední řadě také veselou a příjemnou obsluhu.

 

Liga mistrů online

Pokud se vám zrovna nechce ven mezi lidi, můžete sledovat ligu mistrů i doma. Máme pro vás skvělý tip kde sledovat ligu mistrů online. Tak nakupte pivo, pozvěte partu přátel a objednejte třeba lepkavá křydýlka jako na Superbowl a užijte si skvělý sportovní zážitek!

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.