Laser labyrint Brno recenze

Laser labyrint Brno recenze

Pokud hledáte nový zážitek, nebo zajímavou sportovní aktivitu, vyzkoušejte brněnský laserový labyrint. Nejdřív si ale přečtěte naši recenzi na Laser labyrint ať víte, co vás čeká. Tato inovativní atrakce kombinuje dovednosti jako je taktika, ohebnost a rychlost, přičemž hráči prochází bludištěm, které je posety laserovými paprsky.
Laser Labyrinth v centru Brna nabízí nezapomenutelnou zábavu.

Postavte se výzvě laserového bludiště a otestujte svou pružnost a rychlost.

Labyrint se nachází v centru Brna na adrese:

GAME CENTER BRNO, JÁNSKÁ 9

V tomto prostoru je také Virtuální realita, Laser game arena a další skvělá zábava. Jděte dovnitř, dolů po schodech a hledejte směrovky na labyrint.

 

Jak to v labyrintu funguje?

Po příchodu dostanete klíček do skříňky v šatně, důrazně doporučujeme vzít si oblečení na převlečení a těsný culík, nebo drdol, pokud to tedy s hraním myslíte vážně a chcete si hru opravdu užít.

Po převlečení a odložení věcí se pak před pokojem, kde se labyrint nachází vyzujete a uvaděčka vám ukáže místnost s lasery a poskytne krátké instrukce. Vyberete si obtížnost a můžete začít.

Hraje se individuálně nebo ve skupině až 4 hráčů. Pokud vás bude víc, můžete se po 10-ti minutách vystřídat.

Pro začátečníky i zkušené akrobaty je k dispozici 5 různých obtížností, včetně varianty “Mission Impossible”. Jak to funguje? Během 10 minut se snažíte projít bludištěm, vyhnout se laserům a získat co nejvíce bodů za stisknutí tlačítek. Pozor na porušení pravidel, která zkrátí váš čas a sníží body.

Na hru není žádné věkové omezení.

 

Jak se na laser labyrint připravit?

Hra probíhá bez bot, takýže si vemte ponožky a rozhodně doporučujeme obléct si přilnavé oblečení, ideální bude tílko a legíny. Rozhodně si také vhodným způsobem stáhněte vlasy, do culíku, copu nebo nízkého drdolu, jinak vám vlasy budou zbytečně přerušovat lasery.

Počítejte také s tím, že pokud chcete nahrát hodně bodů, budete se plazit, skákat a dostanete se do neuvěřitelných poloh. Neuškodí tedy před začátkem menší protažení 😉

Rezervujte si svůj čas přes online formulář nebo po telefonu a připravte se na 10 minutovou adrenalinovou výzvu v Laser Labyrintu.

 

Laser labyrint jak to funguje

 

Jestliže hledáte nový a moderní způsob, jak strávit čas s přáteli, vymýšlíte nevšední teambuilding nebo chcete oslavit narozeniny, laserové labyrint je skvělou volbou. Připravte se na adrenalinovou jízdu jako ze světa lupičů vzácných artefaktů a nezapomenutelný zážitek plný zábavy a dobrodružství.

 

Laser Labyrint cena

Cena základní:
1 hráč  10 min.155 Kč/hra
2 hráči 10 min. 280 Kč/hra
3 hráči 10 min. 380 Kč/hra 
4 hráči 10 min. 490 Kč/hra 

 

Doporučujeme rozhodně vyzkoušet více her! My jsme začali u obtížnosti 3, pokračovali jsme na obtížnost 4 a nakonec nám slečna uvaděčka dala ještě 5. úroveň zdarma, kde jsme dosáhli krásných 1225 bodů, což je údajně nejlepší výsledek, jaký tam viděli.

 

Zkusíte nás překonat? Dejte nám vědět, jak se vám dařilo 😊

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.