Americký big band the Clayton-Hamilton Jazz Orchestra se postará o velkolepý závěr Československého jazzového festivalu

  • S odstupem jednoho měsíce, kdy se v úvodní části přerovského Jazz festu na scéně vystřídala elita domácího i zahraničního jazzu, od J.A.R., přes Lailu Biali nebo Roye Whitakera a jeho Soul-R Energy, až po kvintet vynikajícího amerického trumpetisty Roye Hargrovea, přichází jeho epilog. Letošní 31. ročník Československého jazzového festivalu zakončí 15. 11. americký hvězdný ansámbl the Clayton-Hamilton Jazz Orchestra.

    Jeden z nejlepších big bandů současnosti, jehož historie sahá až do roku 1986, kdy osud svedl dohromady bubeníka Jeffa Hamiltona s bratry Claytonovými – saxofonistou Jeffem a Johnem hrajícím na kontrabas, se návštěvníkům přerovského Městského domu představí v sobotu 15.11. Začátek závěrečného koncertu je naplánovaný na 19:30 ve Velkém sále.

    Československý jazzový festival již tradičně probíhá v rekonstruovaných prostorách Městského domu Přerov v Kratochvílově ulici, kde je rovněž možné zakoupit vstupenky v předprodeji. Rezervovat lístky lze na telefonu 581 587 711 nebo e-mailu predprodej@kis-prerov.cz. Vstupenky od 200,- Kč je možné zakoupit také na www.ticketportal.cz. Změna programu je vyhrazena.

    Radka Hájková

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.