“Festival” Veveří byl propadák

Na párty “Festival Veveří” na stejnojmenném hradě v pátek v noci dorazilo okolo tří
set návštěvníků. Akce byla profesionálně připravená a koncipovaná pro tisíce lidí. Škoda.

7 thoughts on ““Festival” Veveří byl propadák

  1. Hoši hoši, jen na guestlistu bylo 300 lidí, napsat o akci, na které byli všichni jak djs, tak návštěvníci spokojeni, že byla propadák, to dokážete fakt jenom vy… Ještě že tento váš lobby plátek nikdo nečte….

  2. čtu tento novinářský výtvor a říkám si, je autor takovej debil, že neumí počítat nebo je článek motivován nějakým konkurenčním bojem či osobní záští

  3. mno, tak ja moc z hlavni stage nevylezal, ale pochybuju, ze bych tak blbe odhadl navstevnost, osobne si myslim, ze tam mohlo byt 1000-1500 lidi… ale pokud jste tam videli jen 300… mno.. hmm.. 🙂

  4. Tak pardón byl to mimořádný úspěch… Doslova předěl v dějinách taneční hudby… Gabo byl šťastný a neprodělal. Návštěvníci nebyli rozpačití. Stánky nestíhaly.
    Propadák to byl, jen se to nebát nazvat. Přesto, že vše bylo připraveno jistě profesionálně a dobře a se zapálením pro věc.
    Za odhad návštěvníků se omlouvám, jistě jich bylo více. Ale tisíc? nevím, nevím…
    Žádná osobní zášť, naopak, je mi to samotnému líto, proč v Brně je to tak a ne jinak. Na Apokalypsu nechodím.
    Další pokračování Veverky se také pokud vím neplánuje.
    Brno tedy zatím stále nemá svůj festival…
    A asi hned tak mít nebude.

  5. že se další pokračování neplánuje máš zase odkud? hele než něco plácneš na web, ověř si údaje prosím, to fakt nemá smysll diskutovat s někým, kdo se řídí informacemi agentury jedna paní povídala…

  6. pokud nejaky server jmenem inform informuje takhle idiotsky blbe a jeste pak dela urazeneho, kdyz se nekdo ozve, ze pise kraviny, tak by se jeho tvurci asi opravdu meli zamyslet.
    veveri jiste byl propadak z hlediska navstevnosti, to tu snad nikdo nevyvracel. Bohuzel v Brne to tak chodi, ty nejlepsi akce nemaji navstevnost – viz. pro mne nejlepsi brnenska akce – LOOP. A co se tyka toho, ze Brno nema svuj festival. Co SEMTEX Culture? Vozi hodne kvalitni jmena a ma velmi dobrou navstevnost (The Orb, Morcheeba).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.