Masala Soundsystem + Molotov Cocktail Party

  • Taneční party v kombinaci DJs a živé kapely. Směs dub, drumstep, electro, drum’n’bass a worldbeat prolínající se ve třech různých různých projektech. V sobotu 17. 1. patří Fléda electru a dalším tanečním stylům.

    Na party pod názvem Visegrad Masala vystoupí Masala Soundsystem [Pl] / 3CK [Sk] / Árony Szilagyi [Hu]. Visegrad Masala je mezinárodní projekt polské neziskové organizace Fundacja Planet s finanční podporou Visegrádského fondu. Závěr večírku obstará Molotov Coctail Party (DJ's set).

  • Masala Soundsytem (Polsko)

    Od melancholického dubu k bláznivé energii electra, dancehallu, breakbeatu a drum”n”bass, od Východu k Západu, od minulosti k budoucnosti, od Valašska po Bangladéš. Souboj tradičních strunných nástrojů s moderními zvuky turntablismu a syntezátorů, konfrontaci orientálních bubnů jako jsou darbuka nebo dhol s bicími automaty a beatboxem, setkání archaického hrdelního zpěvu ze sibiřské Tuvy se současnou angažovanou urban poetry v podání dnešních MC's.

  • soundcloud: soundcloud.com/masalasound
  • DJ 3CK (Slovensko) – špičkový slovenský turntablista, známý svým jedinečným scratchingem a účastí na množství slovenských i zahraničních projektů. Jeden z hlavních slovenských promotérů DJingu a turntablismu.
  • Áron Szilágyi (Maďarsko) – jeden z nejlepších světových hráčů na brumle (jew's harp), podílející se na stovkách vystoupení a worskshopů po celém světě, ať už jako sólový umělec nebo člen známých skupin Airtist a Navrang. Áron je také známý maďarský promotér world music, který má na svědomí mnoho kulturních akcí a také hlava neziskové organizace Eurokult.

    Přemysl Štěpánek

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.