Veřejná doprava na akci Moravské hrady.cz

Na základě dohody s pořadatelem letní kulturní akce “Moravské hrady.cz” konané v lokalitě u hradu Veveří je v pátek 10. srpna od 17 hodin a zejména v sobotu 11. srpna 2012 od 10 hodin zajištěno posílení provozu regionální autobusové linky 303 na trase Brno, Bystrc, Zoologická zahrada – U Matky Boží – Veverská Bítýška, náměstí a zpět.
Uvedená akce se koná v blízkosti zastávky linky 303 “U Matky Boží”, která se nachází v tarifní zóně 325 (tuto zastávku neobsluhují pravidelné spoje linky 303 vedené dle běžného jízdního řádu přes Hvozdec).Upozorňujeme cestující, že na veškerých pravidelných i posilových spojích regionální linky 303 platí běžný Tarif IDS JMK.

Pro jízdu s nástupem v úseku Zoologická zahrada – Rakovec a s výstupem v úseku Nové Dvory – Veverská Bítýška platí jízdenka na 3 zóny (základní 27 Kč, zlevněná 13 Kč).

V kombinaci s předplatní jízdenkou (“Šalinkartou”) platnou pro zóny 100 a 101 postačí jízdenka na 2 zóny/15 minut (základní 20 Kč, zlevněná 10 Kč).

U řidičů autobusů linky 303 je zajištěn prodej kompletního sortimentu jednorázových jízdenek IDS JMK bez příplatku.

Pouze u mimořádných nočních expresních spojů po 23. hodině při ukončení akce od zastávky U Matky Boží ve směru do Bystrce je přeprava cestujících bezplatná (spoje jsou plně hrazeny objednatelem).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.