Výluka tramvají a autobusů v ulici Dornych

V důsledku rekonstrukce kolejí bude od pondělí 30. července nepřetržitě do pátku 31. srpna 2012 vyloučen provoz tramvají v úseku Úzká – Komárov a v místě opravy bude také vyloučen provoz autobusů.
Dopravní opatření v provozu MHD po dobu výluky jsou následující:

  • Linka 9 bude po dobu výluky vedena pouze v úseku Lesná, Čertova rokle – Úzká (úvraťová konečná, provoz linky 9 zajistí obousměrné tramvaje typu KT8).
  • Linka 12 bude po dobu výluky mimo provoz (v úseku Technologický park – Hlavní nádraží její spoje nahradí posilové spoje linky 13, které budou dále vedeny do smyčky Geislerova).
  • Náhradní dopravu zajistí stávající autobusové linky 40, 48, 63, 67 doplněné o mimořádnou autobusovou linku x12 v trase Úzká (nástupní zastávka shodná s linkami 40, 48 a 63 u OD TESCO) –
  • Autobusové nádraží (pouze směr Komárov) / Zvonařka (pouze směr Úzká) – Železniční – Konopná – Komárov – Horní Heršpice (trasa linky x12 je vedena ve směru do Horních Heršpic přes zastávku Hněvkovského, zpět na Úzkou přes zastávku Kšírova).
  • Autobusové linky x12, 40, 48, 63, 67 a 95 budou vedeny v úseku Zvonařka (Autobusové nádraží) – Konopná obousměrně ulicí Plotní, kde obslouží zastávky Železniční a Konopná (v obou směrech), avšak vynechají zastávky Kovářská a Svatopetrská!
  • Linka 76 pojede v úseku Hlavní nádraží – Spáčilova ulicí Křenovou po trase a zastávkách shodných s trolejbusovými linkami 31 a 33, čímž vynechá zastávky Úzká, Zvonařka, Hladíkova a ve směru k hl. nádraží také zastávku Tržní.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.