Automotodrom Brno – GRAND PRIX ČR 2015

MASARYKUV_okruh

masaryk_okruh
Grand Prix ČR 2015 na Masarykově okruhu v Brně ve dnech 14. – 16. srpna 2015

Automotodrom Brno uvádí Grand Prix České republiky 2015 – Masarykův okruh již od roku 1930 jako továrna na adrenalin.

Vstupenky na sedadlové tribuny byly 1. srpna vyprodány, máte ale možnost zakoupit lístky na tribuny přírodní. Organizátoři garantují dostupnost GOLD a SILVER bez omezení a po celý víkend konání akce Grand Prix České republiky.

Ceny vstupenek na přírodní tribuny:
GOLD = víkendová vstupenka na tribuny BCDEFG 2.700,-
JUNIOR = víkendová vstupenka pro děti (2001 – 2008) na tribuny BCDEFG 300,-
SILVER = víkendová vstupenka na tribuny BDEG 2.100,-

Speciální vstupenky:
VIP T1 = víkendová do stanu VIP T1 a na přírodní tribuny BCDEFG 12.000,-
VIP T1 JUNIOR = víkendová pro děti (2001 – 2008) 6.000,-

Parkování osobním automobilem je možné při poplatku 200 Kč na den. Pokud přijedete na motocyklu, ušetříte – zaplatíte jen 150 Kč.

automotodrombrno

Kompletní informace o závodu a vstupenkách najdete na oficiálních stránkách Automotodrom Brno. Na webu najdete také časový harmonogram.


AKTUÁLNĚ:

Po skončení akce bude potřeba tribuny zase zbourat. Proto Automotodrom Brno nabízí brigádu pro zdatné montéry a demontéry. Tentokrát to bude probíhat jinak – první den demontáže se bude testovat, takže to budou mít brigádníci i se zvukou kulisou MotoGP!
Termín demontáže je naplánován na 17. – 21. srpna. Požadavkem je věk nad 18 let a samozřejmostí je i fyzická zdatnost. Pro bližsí informace kontaktujte Jiřího Koblížka na telefonu 603 475 319. Pokud víte, že tato forma brigády není nic pro vás, dejte alespoň vědět svým známým – třeba vám ještě poděkují.
Informace o akci i aktualitách Automotodrom Brno najdete na oficiální facebookové stránce.

50. VÝROČÍ GRAND PRIX
Masarykův okruh slaví 50 let v kalendáři mistrovství světa silničních motocyklů. Návštěvníci Grand Prix se tak mohou těšit na řadu aktivit, které půl století napínavých závodů v Brně připomenou.

Vzpomínková jízda Brnem 13. srpna

“Grand Prix se po mnoha letech symbolicky opět vrací do centra města Brna. Už ve čtvrtek se historickým jádrem rozezní zvuk závodních motorek, za jejichž řídítky budou sedět současní jezdci mistrovství světa, i jejich předchůdci. Po trojicích pak projedou trasu čestného kola vedoucí symbolicky z Nové radnice na centrální Náměstí Svobody. Mezi účastníky uvidíme legendárního Phila Reada, šestinásobného vítěze brněnského závodu Grand Prix, Waynea Gardnera, který je v historii zapsán jako první vítěz královské kubatury na novém Masarykově okruhu, ale i československé legendy – Petera Baláže, Bohumila Stašu a další. Historii symbolicky připomene i jízda otců se syny. Napříč generacemi se na trať vydá dvojice Wayne a Remy Gardnerovi, českou tradici připomene současný jezdec Moto3 Karel Hanika se svým otcem Karlem Hanikou sr.”

Datum konání: 13. srpna

Čas konání: program v 10:30 – 13:00, jízda ve 12 – 12:30 hodin

Autogramiáda v Galerii Vaňkovka
Tradiční podpisová akce v nákupním centru Vaňkovka. Těšte se na české závodníky i na legendy ze čtvrteční jízdy.

Datum konání: 13. srpna
Čas konání: bude potvrzen / předpokládá se v 18 hodin

Čestné kolo po Masarykově okruhu
Cíl nedělní jízdy legendárních jezdců přímo po závodní dráze a vzdát tak hold těm, kteří patří do historie Masarykova okruhu. Jezdci vyjedou na trať v sedadlech kabrioletů, aby mohli fanoušci závodníky pozdravit. Doprovázet čestné kolo bude oslavná show spojená i s malým ohňostrojem! Pokud si to nechcete nechat ujít, není nic jednoduššího než přijít na tribunu D nejpozději po skončení nedělního Warm UP třídy MotoGP.
Jízda bude spojena také s exhibicí policejních motocyklů a jízdou Malminibike akademie (= minibikové školy Masarykova okruhu).
Datum konání: 16. srpna
Čas konání: 10.05 – 10.25

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.