Bolek Polívka pořádá na Farmě divočinu v pyžamu!

  • Na sobotu 18. 2. 2012 se chystá na Farmě Bolka Polívky Pyžamový a županový bál s kančími hody, na němž zahraje dvorní kapela Bolka Polívky – Cimbálová muzika Tomáše Zouhara.

    Obvykle se na plesy chodí ukázat v tom nejlepším oblečení, heslem Farmy však je „v nejlepším přespat“ – a pyžamo a župan se tedy právem staly oficiálním oděvem této společenské události. Funkci šatů i obleku plně a důstojně zastoupí, umožňuje vám však mnohem větší přirozenost pohybu při dalších aktivitách na Farmě, jako je využití bazénu a sauny. Pouze župan či podobný úbor vám dovolí s nonšalancí zvládat takto variabilní program.

    Menu bálu je zaměřené na zvěřinové hody, můžete se těšit na mnohé speciality, zejména ale nalézt odpověď na jednu ze základních národních otázek, jestli je lepší divočák se šípkovou, nebo se zelím.

    Cimbálová muzika Tomáše Zouhara je rovněž královskou volbou, ve službách valašského vládce, s pravým cikánským temperamentem a láskou k folkloru, už tu roztančili a rozezpívali mnoho hostí. Primáš kapely Tomáš Zouhar ke své spolupráci v Olšanech uvádí: „Jsme rádi, že naše pojetí cimbálové hudby tu má úspěch. Taky je zajímavé potkávat tu osobnosti a tváře, které jinak známe hlavně z obrazovky. Na pyžamový bál se těšíme, doufáme, že budeme hrát pro plný sál – tehdy je atmosféra nejlepší.“

    Umělecký svět Bolka Polívky se s prostředím Farmy propojuje i v mnoha dalších směrech – pro Pyžamový bál byl vytvořen i originální obrázek kance v županu od Petera Stankoviče, výtvarníka, jehož milé a vtipné obrazy byly k vidění i v prostorách Galerie Farmy, kam je samozřejmě v pyžamu vstup povolen.

    A co na to pan král? Zve všechny, protože to podle jeho slov bude „kanec kanců pořádná divočina!“

    Dagmar Kneslová

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.