Veletrh úspor energií (Energiesparmesse) 2012

  • Ve dnech 29. 2.-4. 3. 2012 se v hornorakouském Welsu koná další ročník Veletrhu úspor energií. Veletrh je určen nejenom příznivcům úspor energií a obnovitelných zdrojů energie, nýbrž všem, kdo plánují stavět či rekonstruovat, měnit způsob vytápění, zařizovat interiér nebo zakládat zahradu. Na veletrhu, který je zároveň největším stavebním veletrhem v Rakousku a jedním z největších veletrhů v Evropě, naleznete expozici pasivních domů, výstavu úsporných elektrospotřebičů i ekologické dopravní prostředky. Ve veletržním areálu rovněž probíhá od 1. do 3. března výstava stavebního softwaru.

    Vstupenky na Veletrh úspor energií si můžete zakoupit za zvýhodněnou cenu u Energy Centre České Budějovice. Vstupné ve dnech pro odbornou veřejnost (29. 2.-1. 3.) činí 290 Kč, (29. února je otevřena pouze část pavilonů, které se specializují na instalatérskou profesi, 1. 3. je návštěvníkům k dispozici všech 21 pavilonů a více než 900 vystavovatelů). Vstupenka pro širokou veřejnost (slouží k jednorázovému vstupu ve dnech 2.-4. 3.) stojí 190 Kč.

    Energy Centre České Budějovice pořádá autobusové zájezdy na veletrh, a to v pátek 2. a v sobotu 3. března. Autobusy odjíždějí z Českých Budějovic a zpáteční jízdenku můžete pořídit za 280 Kč.

    Ivana Klobušníková

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.