Novinky z Moravského krasu

  • MAS Moravský kras zve na akce v Moravském krasu a na jižní Moravě. Na seminář Leder pro jižní Moravu do Vísek a na Knižní jarmark a jarmark produktů z Moravského krasu. Přichází také s Prčickou výzvou pro venkov a žádá o její podporu.

  • Prčická výzva pro venkov

    Pro splnění cílů rozvoje venkova, tedy obcí, zemědělství a lesnictví, malých podniků, neziskových organizací a spolků, bude třeba v letech 2014 až 2020 minimálně 275 miliard korun z evropských fondů. Z toho by mělo být minimálně 75 miliard Kč pro sektor zemědělství a lesnictví. Vyplývá to z Prčické výzvy účastníků národní konference Venkov 2011.

  • Pozvánka na seminář Leader pro jižní Moravu

    Krajské sdužení NS MAS ČR Jihomoravského kraje 7. prosince 2011 na seminář Leader pro jižní Moravu Cílem semináře je přiblížit tuto metodu a nabídnout pomoc územím, které zatím tento program nevyužily. Na seminář jsou proto zvány i obce, které nejsou zatím zapojeny do tohoto hnutí a zástupci politické reprezentace JMK.

  • Knižní jarmark a jarmark produktů z Moravského krasu

    Společnost Olšovec v Jedovnicích připravuje v sále KD Jedovnice 18. Mikulášský knižní jarmark spojený se 7. veletrhem produktů z Moravského krasu. Akce se bude konat v sobotu 3. prosince 2011, od 8.00 do 16.30 hodin,

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.