Žerotínské farmářské trhy

  • Další z letošních Žerotínských farmářských trhů se uskuteční již tuto sobotu 17. 5. 2014 na náměstí Míru v Židlochovicích.

    Od 8 do 13 hodin opět nakoupíte výrobky od vybraných regionálních výrobců a pěstitelů. Květnová nabídka: králičí maso z farmy, koření, regionální vína, sirupy, pečené čaje, medy a medovinu, netradiční uzeniny, maso a mléčné výrobky, čerstvou i nakládanou zeleninu, včetně bylinné kosmetiky, kávy, výtečného farmářského mléka stáčeného z automatu přímo do přinesených lahví , oštěpky, ovčí sýry, velký výběr čerstvé jarní zeleniny, přísad a mnoho dalšího.

    Připraven je již tradiční prodej čerstvých ryb, bylinek i léčivek, stromků a keřů do vašich zahrádek . Kromě těchto specialit můžete přímo na místě také ochutnat grilovaná a douzovaná masa a nefiltrované pivo Mamut, které vaří rodinný pivovar v Mikulově.

    Kulturní program: dětský folklorní soubor Rozmarýnek s lidovým harmonikářem z Pohořelic, který vystoupí v 10 hodin na dolní části náměstí.

    Vezměte sebou své přátele a známé, a přijďte si nakoupit nebo třeba jen u sklenky dobrého vínka zanotovat písničku s naším lidovým harmonikářem z Pohořelic.

    Čekají tu na Vás farmáři i pěstitelé, kteří Vám chtějí své zboží ochotně prezentovat.

    Lenka Betášová

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.