Suverenita vstupuje na politickou scénu

  • Bobošíková: Musíme odvrátit hospodářskou katastrofu
  • Suverenita – Blok Jany Bobošíkové (SBB) dnes obdržela registraci od Ministerstva vnitra ČR a začíná fungovat jako standardní celostátní politická strana.

    „Cílem Suverenity je zastavit destrukci České republiky a sociální a ekonomickou katastrofu, která se na občany řítí. Chceme zvrátit dnes již prokázaný úpadek konkurenceschopnosti české ekonomiky, destrukci sociálního a zdravotního systému a masivní úpadek školství a péče o děti vůbec. Budeme hájit zájmy České republiky a jejích občanů, ne zájmy Bruselu, nadnárodních společností, nelegálních přistěhovalců, nebo různých lobby typu Bilderberg a landsmanšaft. Nebudeme nečinně přihlížet tomu, jak současná politická reprezentace likviduje zbytky dědictví našich předků, aniž by dávala naději našim dětem. Budeme bojovat s těmi, kteří ženou naši dříve vzdělanou, průmyslově vyspělou, sociálně solidární, kulturní a hrdou zemi do bezvýznamnosti,“ prohlásila předsedkyně přípravného výboru Jana Bobošíková. „Na této cestě je vítán každý, kdo chce skutečně pro ČR pracovat, bez ohledu na bývalý politický dres,“ dodala.

    V současné době pracuje přípravný výbor ve složení předsedkyně Ing. Jana Bobošíková, místopředsedkyně Mgr. Jana Volfová, členové Eva Morávková, JUDr. Václav Musílek a David Štěpán.

    K dnešnímu dni je založeno více než 60 místních organizací Suverenity. Funguje již dvanáct okresů a čtyři kraje. „Jsem přesvědčena, že do ustavujícího sjezdu budou fungovat všechny okresní a krajské organizace v celé republice. Rychlost, s jakou se lidé hlásí a organizují, mne velice potěšila,“ řekla Jana Volfová. Do Suverenity se hlásí bývalí členové ČSSD, ODS, Svobodných, SPOZ, SDŽ, Strany venkova, Nezávislých i Nezávislých demokratů, DSZ, Doktorů za uzdravení společnosti a řady místních nezávislých sdružení.

    Ustavující sjezd SUVERENITY – Bloku Jany Bobošíkové proběhne na přelomu května a června 2011.

    David Štěpán, tiskové oddělení Suverenity – Bloku Jany Bobošíkové

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.