Herci Miroslav Krobot a Pavel Nečas uvedou v Olympii Okresní přebor a s diváky si zahrají interaktivní Human Joystick

  • Netradiční uvedení nové české komedie Okresní přebor si na pátek 30. března pro diváky připravilo multikino Cinema City v brněnské Olympii. Před každou páteční projekcí filmu, ještě dříve, než se trenér Pepík Hnátek obuje do fotbalistů ze Slavoje Houslice, si diváci v sále budou moci vyzkoušet unikátní novou zábavu Human Joystick.

    A nebudou sami, v jejich týmu se před večerním promítáním v 19:20 hodin objeví i herecká delegace, která přijede do Brna Okresní přebor osobně představit. Film v Brně uvede představitel samotného Pepíka Hnátka Miroslav Krobot. Diváci se tedy při hře, která bude mít fotbalové téma, budou muset snažit, protože legendární kouč Slavoje Houslice je známý svým tvrdým přístupem k hráčům. Do Brna ho doprovodí Pavel Nečas, neboli hostinský v hospodě, kde funkcionáři Slavoje řeší chod klubu.

    Human Joystick je interaktivní hra, při níž lidé v sále dohromady ovládají dění na plátně a používají k tomu – sami sebe. Všichni musí společně reagovat na událost na plátně a udělat ten správný pohyb, v případě premiéry Okresního přeboru vytvoří diváci jednoho fotbalového brankáře, který bude na plátně chytat penalty. Pro večerní rozstřel navíc získají ideální posilu, správnou taktiku a kolektivní výkon jim určí přímo trenér Slavoje Pepík Hnátek . V českých kinech je Human Joystick úplnou novinkou.

    Technologie Human Joystick bude instalovaná v sále číslo 9 v Cinema City v Olympii po celý pátek 30. března 2012 a lidé v sále si budou moci novou hru zahrát před představením komedie Okresní přebor hned 4x – tedy v 15:00, v 17:10, 19:20 a ve 21:40.

    Miroslav Krobot a Pavel Nečas se k divákům připojí v 19:20.

    Velký úspěch měla zábava Human Joystick při otevírání nového multikina v Ostravě, kde se proti sobě postavily dokonce dva sály v přímém brankářském souboji a pod vedením herců z filmu. Jeden z týmů vedl Řepa s civilním jménem Jarmil Škvrna a druhý sál vedl právě Pavel Nečas.

    Lukáš Vedral

    Radek Auer

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.