Premiéra prahovského filmu Tančit v dešti

  • V Café Práh proběhlo ve čtvrtek 18. 4. 2013 slavnostní promítání prahovského filmu Tančit v dešti. Akce se zúčastnili nejen nadšení zaměstnanci sdružení, ale i veřejnost.

    Pokud jste propásli premiéru, nemusíte zoufat a můžete se na film přijet podívat 6.-8. 6. 2013 do Prahy na 7. ročník festivalu Mental Power Prague Film Festival.

    Již před začátkem filmu byl sál plný diskutujících lidí, kteří přišli s velmi dobrou náladou a bylo to znát i při samotném promítání. O potlesk v průběhu filmu nebyla nouze. Není se čemu divit. Herci předvedli neskutečné výkony, které si uznání opravdu zasloužily.

    Měla-li bych film krátce zhodnotit, nemám nic, co bych vytkla. Skvěle zvolená vypravěčka, která provází celým filmem, perfektní herecké výkony jak klientů, tak zaměstnanců sdružení Práh, velmi dobře zpracovaný střih i hudba. Filmu nechybí údernost, spád ani humor a nadsázka. Divák nemá ani chvilinku na to, aby se snad začal nudit, či dokonce žmoulal popcorn.

    A kdo je pozorný, zajisté si z premiéry odnesl i malé ponaučení – proč někdy neudělat a něco jen tak? Třeba tančit v dešti.

    Markéta Kuchařová

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.