Vysvlečený odpoledne v Brně

  • Knihu i film přijedou do Brna představit tvůrci v čele s Veronikou Žilkovou. Nová česká komedie Můj vysvlečenej deník a její tvůrci se ve čtvrtek 3. května odpoledne představí v Brně v rámci Vysvlečenýho odpoledne.
  • 16:00 autogramiáda v knihkupectví Knihy Dobrovský, Joštova 6
  • 19:30 slavnostní premiéra v Cinema City ve Špalíčku

  • V knihkupectví Knihy Dobrovský proběhne nejprve od 16:00 hodin autogramiáda knižní předlohy Můj vysvlečenej deník. Jde o deník sedmnáctileté Johany Rubínové, který vyšel knižně, velmi otevřeně popisuje život dnešních teenagerů a který vyrazí dech nejednomu rodiči. Podpisy bude rozdávat nejen režisér filmového zpracování, ale i filmové tváře knižních postav – Veronika Žilková, Martin Šesták, Milan Hajn, režisér Martin Dolenský. Autorku knižní předlohy Johanu Rubínovou zastoupí vydavatel knihy Jan Hlaváč.
  • O KNIZE

    Kniha díky sloganu Příběh o holkách a o klucích, ale hlavně o holkách, jejich průserech, mindrácích, snech a tělesnejch šťávách vzbudila před lety zvědavost čtenářů stejně jako výzva Nedávejte to číst rodičům, jinak vás už nikam nepustěj. Na pultech si vzhledem k prodeji vysloužila označení bestseller a u příležitosti filmového zpracování vychází v druhém vydání.

  • V 19:15 hodin pak filmová delegace Vysvlečenýho deníku uvede svůj film v multikině Cinema City ve Velkém Špalíčku. Diváci, kteří na premiérové uvedení nové české komedie do kina Cinema City dorazí, se mohou těšit na setkání s Veronikou Žilkovou nebo Martinem Šestákem, který si kvůli roli Hagrida nechal celý rok růst vlasy.
  • O FILMU

    Komedie je natočená podle stejnojmenné knižní předlohy Johany Rubínové a její deník je vysvlečenej hlavně tím, jak otevřeně, s lehkou ironií a vtipem popisuje svůj dívčí a ženský život. Ten obnáší nejen běžné věci, jako je sex, alkohol nebo tráva, ale i lásku, sny nebo zradu.

    Můj Vysvlečenej deník je v českých kinech od 26. dubna 2012.

    Lukáš Vedral

    Radek Auer

    Petr Slavík

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.