Brněnští studenti se pokusí pokořit český rekord

  • V roce 2008 se 451 studentů spojilo a objalo budovu školy v Nové Pace. Tento český rekord se nepodařilo dosud žádné škole pokořit. V uplynulých dvou letech se o to neúspěšně pokusili i studenti brněnských univerzit. Podaří se letos získat titul pro jihomoravskou metropoli studentům Mendelovy univerzity?

    Zúčastnit se může kdokoliv, kdo chce vyjádřit přízeň fakultě a prožít příjemné odpoledne. Pokus překonat český rekord proběhne ve čtvrtek 16. května 2013 ve 13 hodin před pavilonem Q v areálu Mendelovy univerzity v Brně, Zemědělská 1.

    Studenti Provozně ekonomické fakulty Mendelovy univerzity se pokusí pokořit český rekord z roku 2008 a v co největším počtu obejmout jednu z budov Mendelovy univerzity. Navzdory tomu, že v loňském roce rekord překonán nebyl (248 účastníků celkově objalo 384,4 m), akce byla velmi povedená a tak se očekává, že letos bude účast ještě větší a to i díky chystanému bohatému programu. „Podobných aktivit připravujeme pro naše studenty v průběhu roku několik. Mezi studenty jsou velmi oblíbené. Mají možnost se mezi sebou lépe poznat, atmosféra je uvolněná, prostředí neformální a akademická půda jim tak ukazuje i svoji zábavnou tvář,“ uvedla Hana Pindryčová z PR oddělení PEF MENDELU. „Navíc bude tentokrát součástí velké překvapení, které chystáme spolu s jedním z našich partnerů, společností Red bull,“ dodala.

    Pro účastníky bude připravené grilování domácích klobás, osvěžující nápoje a hry o hodnotné ceny. Zájemci budou mít možnost vyzkoušet si jízdu na invalidním vozíčku, geocaching nebo si zahrát oblíbenou společenskou hru Twister v trochu větším měřítku. Celou akci bude moderovat DJ Michal Hrubý.

    Tato akce je organizována PR oddělením PEF spolu s několika studenty předmětu Propagace a média navazujícího magisterského studia PEF MENDELU, a to Václavem Klepáčem, Šárkou Lapčákovou, Petrou Odehnalovou, Tomášem Parolkem a Radkem Procházkou.

    Hana Pindryčová

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.