Motoškola; autogramiáda

V úterý 14. 4. 2009 od 15:00 pořádáme v našem knihkupectví KNIHY DOBROVSKÝ na Joštově ulici v Brně autogramiádu a křest Pavla Fause a Miroslava Olšana u příležitosti publikace MOTOŠKOLA – PRAKTICKÝ RÁDCE PRO MOTOCYKLISTY Z NAKLADATELSTVÍ COMPUTER PRESS. Prakticky zaměřená publikace pro všechny zájemce o tuning, úpravce i prodejce tuningových doplňků. Obsahuje podrobný popis úprav všech vnějších částí vozidla i interiéru, včetně cenové náročnosti a tipů pro nákup, výrobu, homologaci a provoz upraveného vozidla.
Pavel Faus pracoval sedm sezón ve třech skupinách Autorodea, u nás i v zahraničí. Dalších osm roků spolupracoval s TV a filmem, jako smluvní kaskadér. jeho specialitou byly automobilové honičky, havárie a nehody všeho druhu, rvačky a pády. Je pilot a parašutista, ovládá boj z blízka.
V osmdesátých letech spolupracoval s TV jako scenárista populárně naučných a zábavných pořadů.
Od 16:00 se poté uskuteční v kavárně ve 2. poschodí koncert známého barytonisty JAKUBA PUSTINY, který vystupuje s takovými hvězdami jako Eva Urbanová či Peter Dvorský. Koncertoval také ve slavné Carnegie Hall v Austrálii.

Michael Šoták

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.