SUPERMOTO SE VRACÍ DO OLYMPIE!

Vynikající zpráva pro všechny, které v závěru loňského babího léta okouzlila v areálu brněnského nákupního a zábavního centra Olympia atmosféra večerní bitvy závodníků na supermotardových motocyklech: druhý ročník OLYMPIA SUPERMOTO NIGHT SHOW byl v minulých dnech definitivně potvrzen! Velká adrenalinová podívaná se uskuteční v sobotu 29.ZÁŘÍ 2007, tedy v termínu téměř shodném s loňskou nezapomenutelnou premiérou.Loňské nadšení diváků sdíleli i zúčastnění jezdci, takže nedávná propagační mise pořádající brněnské AGENTURY FORSAGE v jihočeském Písku, kde pokračoval seriál mezinárodního mistrovství České republiky v supermoto, se okamžitě setkala s pozitivním ohlasem. „Až na trojici nominovanou ve stejném termínu na supermotardové mistrovství světa družstev v Itálii, velká většina v Písku startujících jezdců nám svoji účast předběžně přislíbila. Loňský závod se jim zamlouval, navíc opět chystáme zajímavé finanční a věcné ceny,“ říká o píseckých jednáních ing. Jan Juřička z Agentury Forsage.

Oproti roku 2006 bojů o vteřiny na ploše vedle brněnské Olympie přibude. Na rozdíl od loňské exhibice čeká tentokrát terénní čtyřkolky regulérní závod a diváky potěší i zbrusu nově vypsaná kategorie závodních skútrů. Jejich zápolení bude pro Brňany znamenat prakticky novinku, protože od zatím jediného závodu Českého poháru skútrů v areálu Masarykova okruhu uplynulo bezmála už deset let. V sobotu 29. září nebudou v rámci OLYMPIA SUPERMOTO NIGHT SHOW chybět ani skútry v sériovém provedení, za jejichž řídítky se střetnou sestavy vybraných firemních družstev o Pohár firmy Veselý.

A protože propozice OLYMPIA SUPERMOTO NIGHT SHOW putují vedle Slovenska také do Rakouska, Maďarska, Polska a Švýcarska, není vyloučeno, že naše jezdecká špička se na startovních roštech setká se zahraniční konkurencí.

Sledujte naše další průběžné informace.

    Program:

  • 09:30 – 10:45 Volné tréninky 1
  • 11:00 – 12:30 Volné tréninky 2
  • 12:30 – 14:00 Kvalifikační tréninky
  • 14:00 – 17:00 odpolední závodní blok
  • 17:00 – 17:20 Hošek Motor Challenge
  • 17:30 – 18:00 Veselý Scooter Cup
  • 18:30 – 22:30 Olympia Supermoto Night Show
  • 22:30 – 22:40 Grand Ohňostroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.