Festiválek U Palce

  • Jubilejní 5. ročník multižánrového hudebního projektu Festiválek U Palce se i letos uskuteční na nádvoří barokního domu v Tišnově na ulici Jungmannova 70 (Zahrádka U Palce), a to v sobotu 12. 7. 2014. Jde o originální multižánrový hudební festival, zaměřený na tuzemskou etnickou, beatovou, alternativní, balkánskou a rockovou muziku.

    K letošnímu 5. kulatému výročí jsme pozvali legendu české undergroundové scény kapelu Plastic People of the Universe, která je stále ozdobou a vítanou atrakcí všech větších domácích festivalů.

    Dále s velkou radostí uvítáme momentální špičku domácí hiphopové scény Prago Union, legendu cz punku kapelu Znouzectnost, dále vynikající cikánskou kapelu Terne čhave, oblíbenou etno-taneční kapelu Propaganja, až z daleké Keni to bude kvalitní afro-regeový zpěvák Fireson Bantu a freejazzovo-funkový nářez Jazoo.

    Součástí programu budou i doprovodné akce a cizokrajné i domácí vege a masové občerstvení, míchané nápoje a nápoje od regionálních dodavatelů a menších pivovarů.

    Start akce je v 13 hodin, vstupné v předprodejích 290 Kč a na místě za 350 Kč.

    Vstupenky v tradičních předprodejích Ticketportal, Ticketpro, v Brně v Indies music na ulici Kobližné, DPL na náměstí Svobody, knihkupectví paní Raškové na ulici Brněnská v Tišnově, Na baru Café U Palce, Jungmannova 70, Tišnov.

    V areálu bude fungovat i hlídaná úschovna kol.

    Robert Rohlínek

    http://www.mersey.cz/Festivalek-U-Palce-2014

    https://www.smsticket.cz/vstupenky/2326-festivalek-u-palce-tisnov.aspx

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.