Fléda se promění v tržiště Koloniál

  • Fléda ožije 16. a 17. listopadu nevšedním ruchem: Změní se v Koloniál plný pestrého zboží a zajímavých zážitků
  • Brněnská Fléda otevře již v tuto neděli a ve sváteční pondělí Koloniál – trh zboží a zážitků. Řada stánků nabídne pestrou škálu chutí, vůní, šperků, originálních designových výrobků i dalších zajímavostí. Bude bohatě postaráno o chuťové pohárky všech v pestré nabídce kvalitních potravin a nápojů, pro zvolna se blížící Vánoce nabídne Koloniál netuctové dárky a četnou inspiraci – v programu najdeme i rukodělné workshopy.

    Bude postaráno i o děti, po oba dva dny bude Fléda nekuřácká a baby friendly. Samozřejmostí je i bezbariérovy vstup. Uvnitř Flédy vznikne i kavárna a čajovna. V neděli večer o půl deváté navíc otevře Zorro Soul Dance Club Kolonial, nabídne projekci němého filmu ”The Mark of Zorro” z roku 1920 s hudebním doprovodem a po jeho skončení old school disco, funk a northern soul párty DJ Romeo Greena.

    Koloniál bude mít otevřeno v neděli 16. listopadu od 10 do 19 hodin, v pondělí 17. listopadu od 10 do 18 hodin. Oba dny je na trh vstup zdarma, jen v nedělní večer od 20.30 hodin se na Zorro Soul Dance Club Kolonial bude vybírat symbolické vstupné 20 Kč.

    Andrea Vojtěchovská

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.