Žerotínský farmářský trh v Židlochovicích

  • Nenechte si ujít třetí letošní Žerotínský farmářský trh, který se uskuteční již tuto sobotu 21. 6. 2014 na náměstí Míru v Židlochovicích. Od 8 do 13 hodin opět nakoupíte výrobky pečlivě vybraných regionálních výrobců a pěstitelů.

    Tentokrát se můžete těšit na: králičí maso z farmy, koření, regionální vína, sirupy, pečené čaje, medy a medovinu, netradiční uzeniny, maso a mléčné výrobky, čerstvou i nakládanou zeleninu, včetně bylinné kosmetiky, piva a mnoho dalšího. Nově nás na trhu navštíví rodinné pekařství Sokol s kváskovým chlebem škvarkovým, slaninovým, slunečnicovým a žitným, dále prodejce s čerstvým certifikovaným česnekem a kavárna Penzion u řeky Vojkovice s kávovými specialitami. Připraven je oblíbený prodej živých ryb, bylinek i léčivek a bohatý sortiment okrasných dřevin do Vašich zahrádek od zahrádkáře z Rajhradu.

    Kromě těchto specialit můžete přímo na místě také ochutnat grilovaná a douzovaná masa od výrobce uzenin Maspro Hodonín a nefiltrované pivo Mamut z rodinného pivovaru.

    Kulturní program: dětský folklorní soubor Rozmarýnek s lidovým harmonikářem z Pohořelic.

    Vezměte své přátele i známé, a přijďte si nakoupit na náměstí, které se letos potřetí změní v pravé tržiště!

    Čekají tu na vás farmáři a pěstitelé, kteří vám chtějí své zboží ochotně prezentovat.

    Lenka Betášová

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.