Jihomoravský fotbal v přímém přenostu

  • Vedení JmKFS se snaží co nejvíce zviditelnit jihomoravský fotbal a přivést tak k němu nové sponzory. Jedním z prvních projektů, jak to chce dokázat, jsou přímé komentované internetové přenosy z jihomoravských soutěží. Od srpna tak můžete sledovat vybrané zápasy Fincentrum Krajského přeboru a 1. A třídy i z křesla ve svém obývacím pokoji.

    Nemusíte se ovšem bát, že pokud nestihnete živé vysílání, o obrázky ze zápasu přijdete. Video zůstává po odvysílání přímého přenosu uloženo a můžete si ho pak kdykoliv prohlédnout ze záznamu. Nic vám tedy neuteče. Seznam odvysílaných a plánovaných zápasů najdete na oficiálních internetových stránkách
    Jihomoravského fotbalového svazu v sekci ONLINE PŘENOSY.

    O to, aby tento projekt nebyl jediným, se bude starat nově založená společnost
    JIHOMORAVSKÁ FOTBALOVÁ, jejímž 100% vlastníkem je JmKFS. Tato firma bude plnit stejnou funkci, jako STES pro ČMFS. Bude mít na starost propagaci v médiích, hledání nových sponzorů a pořádání akcí pro zviditelnění svazu. S další prací JIHOMORAVSKÉ FOTBALOVÉ se budou moci jak funkcionáři, tak i fanoušci setkat po Novém roce a hlavně v jarní části sezony 2010/2011, kdy už většina projektů pojede naplno.

    Vysílání o tomto víkendu:

  • FINCENTRUM KP Baník Zbýšov – IE Znojmo (ne 31. 10. ve 14:00) ZÁZNAM
  • FINCENTRUM KP FC Boskovice – SOKOL Novosedly (so 30. 10. ve 14:00)

    Jan Sadílek

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.